Nóra húga színre lép a Barátok köztben

Vágólapra másolva!
A Barátok közt története szerint dr. Balogh Nóra (Varga Izabella) nemrég visszaköltözött volt férjéhez, Berényi Miklóshoz (Szőke Zoltán), a mai epizódban pedig egy régi-új családtaggal bővülnek. Ismételten feltűnik ugyanis a csinos ügyvédnő féltestvére, Rácz Rozi. Emlékezetes, hogy Rozi a bécsi zeneakadémia hallgatója, tandíját pedig Nóra fizeti.
Vágólapra másolva!

"Rozi nővére segítségére szorul, pontosabban tanácsot szeretne kérni tőle. Hogy mivel kapcsolatban? Természetesen férfi van a dologban - nevetett a Rozit alakító Rácz Rita (23), aki sorozatbeli karakteréhez hasonlóan zeneművészeti főiskolára jár. "Rozi Bécsben tanul, klarinét szakon, jómagam pedig Szegeden ének szakon. Emellett a Szegedi Nemzeti Színház vendégművésze vagyok" - mondta Rácz Rita.

A Barátok közt stábja három évvel ezelőtt egy Szegeden tartott válogatáson figyelt fel Rita tehetségére és szépségére. "Édesanyám és édesapám is szerepelt már a sorozatban - tette hozzá a fiatal szereplő, aki csak nagyon ritkán nézi a népszerű szappanoperát.

Bár Rita annak idején csak egy-egy epizódban szerepelt, így is többen megállították az utcán, hogy autogramot kérjenek tőle. "Most elég hosszú ideig leszek a képernyőn. Bevallom, picit félek. Nem attól, hogy miként élem majd meg a sikert, hanem, hogy nem tudom kezelni a rajongókat. Igazából nem szeretném, ha felismernének az utcán, de tudom, hogy ez elkerülhetetlen" - mondta Rita.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről