Barátok közt: Miklós új kolléganőt vesz fel

Vágólapra másolva!
A Barátok közt című tévésorozatban András egészségi állapota miatt Claudia és Miklós úgy határoz, hogy felvesznek egy új építészt. Miklós nagyon meglepődik az új munkatárs, a csinos Kemenes Dorottya láttán, akit Pap Katalin színésznő alakít.
Vágólapra másolva!

Dorottya eleinte csupán egy nagyon ambiciózus, céltudatos hölgynek tűnik, ám idővel kiderül, nagy bajkeverő. "Dorottya minden követ megmozgat, hogy szakmailag előrelépjen. A saját érdeke a legfontosabb. A karakter nagyon jól, izgalmasan van felépítve, a történet pedig egy óriási csattanóval zárul" - mesélte az építésznőt játszó Pap Katalin.

A színésznő tavasszal vett részt a Barátok közt egyik válogatásán és augusztus elején értesítették, hogy Kemenes Dorottya bőrébe bújhat. "Nagyon örültem neki. A stáb tagjai közül igazából Németh Kristófot ismertem, vele már dolgoztam egy történelmi sorozat kapcsán. Egyébként mindenki nagyon kedvesen fogadott" - mondta Pap Katalin, aki jelenleg a veszprémi Petőfi Színház tagja.

"Pénteken lesz a premierje a Kölykök című musicalnek, amelynek női főszereplője vagyok" - mondta el a színésznő. Pap Katalin egyébként már nem forgat, ahogy ő fogalmazott, kiforgatta magát a sorozatból, de ha úgy adódna, szívesen visszatérne.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!