Valóságshow: sztárok egy távoli szigeten

Vágólapra másolva!
Az ITV1 elnevezésű brit televíziós csatorna tavaly indította el azt a valóságshow-t, amelyben mérsékelten népszerű közéleti személyiségeket költöztettek egy távoli szigetre, ahol az általuk megszokottnál civilizálatlanabb körülmények között kellett boldogulniuk.
Vágólapra másolva!

Hamarosan indul az I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here című valóságshow amerikai változata. A brit ITV1-en tavaly műsorra tűzött program óriási sikert aratott a szigetországban, ezért a szervezők úgy döntöttek: ez a show is folytatódik.

A műsor lényege a következő: egy csapatnyi híresség tanyát ver egy Ausztrália keleti partjainál található kis szigeten. A megkopott hírnevű sztároknak eztán önerőből kell boldogulniuk a nomád körülmények között, miközben a tévékészülékek előtt ülő honfitársaik egyet-egyet kiszavaznak közülük. A műsorból származó profitot vagy legalábbis annak egy részét pedig jótékonysági célokra ajánlja fel a tévécsatorna.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlSzüntessék meg az összes valóságshowt!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=52050

Az amerikai változatban szintén a közélet jelentéktelenebb szereplői vesznek részt. (A brit verziónak talán a híres-hírhedt parafenomén, Uri Geller volt a legismertebb szereplője, akit viszont már az első körben kiszavaztak a tévénézők.) A tíz résztvevőből álló csapat tagjai között szerepel egy egykori Playboy-modell, továbbá Alana Stewart, a szintén feledésbe merült énekes, Rod Stewart ex-felesége és Chris Judd, aki nemrégiben vált el az énekesnő Jennifer Lopeztől.

Az ITV a tervek szerint még idén elkészíti a brit változat második részét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!