A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Buja párokat küldenek a VV3-ba

Vágólapra másolva!
Őrült titkolózás közepette zajlanak a VV3 előkészületei, néhány információhoz azonban hozzá lehet jutni a játékkal kapcsolatban. Azt például már most tudni, hogy több szerelmespár is bekerül majd a legjobb harminchatba, ahonnan már egyenes út vezet a villába. A határidő lezárultáig több mint nyolcezren jelentkeztek a játékra, melynek indulási időpontja egyelőre ismeretlen.
Vágólapra másolva!

Már folytak a Való Világ 3 szereplőválogatásai, mikor a szervezők egyszerre csak arról kezdték faggatni a jelentkezőket, hogy vajon van-e párjuk, s az is jelentkezett-e a játékra. Ha mindkét kérdésre igennel válaszolt a jelölt, legközelebb párjával együtt ülhetett a bizottság elé, hogy olyan kérdésekre válaszoljanak, mint hogy "mit tennétek, ha párotok a villában összejönne valaki mással?" vagy "Mit szólnátok, ha beszállna egy harmadik partner." Ahogy egy jelentkező fogalmazott: "Most tutira veszik a szexet." A pároknak azt mondták: őszig próbáljanak meg nem összeveszni.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elmondta: "Rengetegen jelentkeztek, több mint nyolcezren, de még egyáltalán nem értünk a válogatás végére. Ez az, amit nem lehet elkapkodni, mert ezen áll, vagy bukik a műsor sikere. A hírekkel ellentétben nem a BB3 indulásától tesszük függővé a VV3 műsorra tűzését. Úgy hallottam egyébként, hogy az ősszel nem indul Big Brother."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!