A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Szavazás egy fiatalember szerelméről

Vágólapra másolva!
Élete nagy kérdéseiről kikéri a nézők véleményét is az amerikai FX kábeltévé-társaság új műsorának főszereplője.
Vágólapra másolva!

Több százezer idegentől kér és kap majd egyszerre tanácsot egy kaliforniai fiatalember, aki vállalta, hogy a nyilvánosság előtt, egy tévéműsor főszereplőjeként éli mindennapjait.

A Todd TV című, Amerikában rendhagyó műsor januártól indul az FX televízióban, ahol a nézők heteken át követhetik Todd Santos életét. A holland Endemol Master Plan nevű programjának licence alapján tervezett műsor különlegessége a többi valóságshow-hoz képest, hogy a főszereplő életébe a tévénézők is beleszólhatnak; véleményt mondhatnak a férfi magánéletéről és munkájáról is.

"Reméljük, hogy ezzel meggyorsítjuk a valóságshow-k evolúcióját. Azzal viccelődtünk, hogy lesz idő, amikor a tévé mindig ott lesz egy ember életében, a hét első percétől az utolsóig, és ez most eljött" - mondta Peter Ligouri, az FX vezérigazgatója, aki szerint ez a fajta műsor más mint a többi, mert Todd Santos nem egyszerűen kiteregeti az életét hanem azt is megengedi, hogy mások beleszólhassanak.

Az FX szerint ezt megkönnyíti, hogy a pincérként dolgozó Santosnak nincsenek határozott céljai az életben. "Jóban, rosszban, a legfontosabb kérdésekben kikéri a nézők vélemnyét, akik szavazhatnak róla, hogy kit válasszon lakótársnak, hogy állást vállaljon, vagy együttest alakítson vagy hogy felkeresse-e középiskolai szerelmét" - tette hozzá Ligouri.

A káosz elkerülésére azonban a nézők csak a műsorban megadott válaszlehetőségek közül ajánlhatnak egyet-egyet a kamerák előtt élő Santosnak. Ha a férfi követi a szavazók többségének tanácsát, egyelőre ismeretlen jutalmat kap minden héten.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!