Túl durva volt Maradona show-ja

Vágólapra másolva!
A chilei tévés személyiség, Cecilia Bolocco több alkalommal elpanaszolta, hogy mennyire rosszul érezte magát Diego Maradona tévéshow-jában, ahol folyamatosan rajta kacagtak a vendégek.
Vágólapra másolva!

"Kegyetlenek, sértőek voltak, és számomra az a két óra nagyon nehéz volt" - panaszkodott a show után a volt szépségkirálynő, az 1987-ben Miss Universe-nek választott Cecilia Bolocco. A volt argentin elnök, Carlos Ménem felesége, aki egyben kedvelt tévés személyiség Chilében, múlt héten Diego Maradona show-ja, a La noche del 10 egyik vendége volt.

Utólag már megbánta, hogy elfogadta az egykori futballzseni invitálását, mert a show vendégei (többek közt egy transzvesztita, Joaquín Sabina spanyol előadóművész, illetve Charly García neves argentin énekes) folyamatosan gúnyos beszólásokkal zaklatták. "Amikor az ember idegen pályán játszik, az soha nem könnyű. Ez pedig egy olyan meccs volt, ahol Chilével tréfálkoztak" - magyarázta a tévéshow házigazdája. A futballkedvelők bizonyára tudják, hogy Argentína igen magabiztosan masírozott tovább, míg a szomszédos Chile elvérzett a selejtezők során, így nem jutott ki a 2006-os németországi Vb-re.

canal 13

El pibe de oro - hazájában showmanként is félisten

A művésznő sérelmezte, hogy nem csak focival, hanem férjével, a volt államfővel is viccelődtek a műsorban - ráadásul ez ment még az üresjáratban, a reklámidő alatt is. "Sírtam a műsor után, és sírtam tegnap is" - szomorkodott a volt szépségkirálynő, maró gúnyt, butaságot, gonoszságot emlegetve. Bolocco hozzátette még, hogy Maradona a felvétel végeztével utána ment, hogy megvigasztalja az öltözőben, azaz az 1986-os vébé legnagyobb sztárja is érezte, hogy valami nincs rendben.

A heti show-ban Maradona, a nép imádott fia rendre vendégül lát híres médiaszemélyiségeket, kosárra dob, táncol, tréfálkozik. A Canal 13 nem szerénykedik a jelzőkkel, cseppet sem visszafogott a promócióban, a jelmondat: "A műsor annak bizonyítéka, hogy Isten argentin!"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről