A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

A JAG sztárja a bíróság előtt

Vágólapra másolva!
A JAG - Becsületbeli ügyek című sorozatban Harmot alakító David James Elliott egy bírósági sorozatban fog ügyészt játszani.
Vágólapra másolva!

Elliott tíz szezont játszott végig a CBS csatorna által futtatott JAG-ben, a sorozat vége után mégis átigazolt az ABC-hez. Ennek eredménye lett a Sixty Minute Man című pilot, amelyet azonban végül nem tűzött műsorára a csatorna. Ezután Elliott visszatért a CBS-hez, ahol újra otthonra talált: ősztől megint állandó szerepelője lesz egy sorozatnak, ezúttal a JAG-től annyira nem távol álló műfajban, egy bírósági drámában.

A kanadai színész egyébként igen szép reményekkel indult a színpadi pályán: még egyetemista korában, az ontariói Stratford Shakespeare Festival során például elnyerte a legígéretesebb színésznek járó díjat. A tévés munkát végül 1985-ben kezdte, szintén a CBS-nél, a Street Legal című sorozatban játszott. Több kisebb szerepe mellett a magyar nézők talán a Melrose Place Terry Parsonjaként ismertek rá a JAG-ben.

Elliott most a Close to Home című bírósági sorozatban vállalt el egy szerepet, mely ősszel kezdi meg második szezonját. Az első szériából két színészt - John Caroll Lynchet és Christian Kane-t - már nem láthatunk ősztől a sorozatban, Elliott kvázi az ő hiányukat hivatott betölteni. Szerepe szerint egy New York-i ügyészt játszik, aki Indianapolisba költözik, ahol természetesen a sorozatban maradt két csinos hölggyel fog együtt dolgozni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!