Boldog véget ér a Maffiózók

Vágólapra másolva!
Mint arról korábban beszámoltunk, nagy volt a bérharc a Maffiózók stábjában - most végre a két legelszántabb rosszfiú is igent mondott a befejező részekre.
Vágólapra másolva!

A Maffiózók című sorozat ötletgazdájának, David Chase-nek és az őt segítő íróknak komoly fejfájást okozott az utóbbi időben Tony Sirico és Steve Van Zandt. Ahogyan a korábbi évadokban, úgy a hatodik szezont követő (amolyan levezető) epizódokban is jelentős szerepe lett volna a Sopranónak dolgozó két főgengszternek, Paulie "Walnuts" Gualtierinek és Silvio Danténak.

Csakhogy az őket alakító színészek sehogyan sem akartak kötélnek állni. Illetve lett volna az az összeg, amiért mégis kötélnek állnak, de ezt meg a készítők nem akarták kifizetni. A közös menedzserrel dolgozó színészek eredetileg nem kevesebb, mint kétszázezer dollárt kértek epizódonként, ami közel negyvenötmillió forintnak felel meg.

A forgatókönyvet végül is nem kell átírni, hiszen az utolsó pillanatban (szinte a munkálatok kezdetét megelőző napon) sikerült megegyezni a két színésszel. Saját követelésüknél így sem járnak sokkal rosszabbul, hiszen mindketten másfél millió dollárt kapnak a nyolc részért, ami egy epizódra leosztva száznyolcvanhétezer-ötszáz dollárt jelent.

A sikeres megállapodásnak köszönhetően az előkészületeket még ezen a héten megkezdik, maga a forgatás a jövő héten indulhat el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről