Elsőre elsüllyedt a TV2 szörnye

Vágólapra másolva!
Nem szándékunk naponta elemezni a kereskedelmi tévék nézettségét, de ha új sorozat, tévéshow, vetélkedő indul, annak rajtja érdekes lehet.
Vágólapra másolva!

Tegnap este visszavágott a feltámasztott Legyen Ön is milliomos a keddi startnál bekövetkezett vereségért, ugyanis Vágó István kvízét átlagban 1,69 millióan, míg a Jóban Rosszban újabb epizódját 1,49 millióan nézték. A kereskedelmi célcsoportnál a műveltségi vetélkedőt 563 ezres, a szappanopera 567 ezres nézettséget hozott, azaz kiegyenlített a küzdelem.

Ennél valamivel érdekesebb volt, hogy mire megy a TV2 új, misztikus sorozata a Fókusz és a régi favorit, Barátok közt ellenében. Nos, a tengeri rémekkel riogató amerikai sorozat, A mélység fantomja (Surface) tíz nézőből pusztán kettőt érdekelt, ugyanakkor az RTL-es magazinműsor, bár bő 40 százalékos közönségaránnyal futott, azaz előbbit bő egymillióan figyelték, utóbbinak bő kétmillió követője akadt. A fiatalabb nézőknél sem sikerült fényesre a sorozat debütálása, kikapott, így a TV2 inkább csak az Aktív és a Tények sikerének örülhetett.

Forrás: [origo]

Valami van ott

Az MTV szokásos adataihoz képest a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban jól szerepelt a Csak semmi pánik, Ötvös Csöpivel és Kardos doktorral, 16,6 százalékos közönségarányt ért el a Bud Spencer-filmekre hajazó magyar krimi-akcióvígjáték. A teljes lakosságnál ugyanez a film majdnem elérte a húsz százalékot és az egymillió nézőt, azaz a balatoni, Zsigulikkal történő kergetőzés, illetve a gyenge fabútorokkal felszerelt Marina-bár szisztematikus és alapos szétverése még mindig remek vizuális szórakozás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!