Hujber Ferenc sebésznek áll

Vágólapra másolva!
Hamarosan a Jóban Rosszban egyik orvosaként láthatjuk viszont a Sztárok a jégen nyertesét, Hujber Ferencet.
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban producere, Kiss Péter nyilatkozata szerint már hónapok óta tervezik, hogy beépítenek egy fiatal, jóképű orvost a sorozatba, csak eddig még nem találták hozzá a megfelelő színészt. Hujberre a Sztárok a jégen című műsorban figyeltek fel a készítők, szerintük minden szempontból alkalmas a szerepre.

"Egy sikeres sebészorvos szerepét fogja alakítani, aki sportolói háttérrel rendelkezik, és eddig mindent megkapott az élettől. Ő lesz most az ügyeletes szívtipró: a huszonévesek körében zűrzavart okoz megjelenése, a szerelmi szálak teljesen összekuszálódnak majd" - árulta el a karakterről Kiss Péter.

Az új orvos tehát nem csak mellékszereplő lesz, ami azt is jelenti, hogy Hujbernek még viszonylag hosszú ideig kell Magyarországon maradnia. A színész itthoni filmsikerei (Valami Amerika, Állítsátok meg Terézanyut!) után költözött ki Londonba, ahol sokak meglepetésére, ahelyett, hogy nemzetközi karrierjét építgette volna, inkább pizzafutárként, pincérként dolgozott.

Hujber a Sztárok a jégen kedvéért tért vissza Magyarországra, és már a show döntőjén kijelentette, nem tervezi, hogy egyhamar visszautazik Londonba. Azt még nem tudni pontosan, hogy a Jóban Rosszban stábjával mikor kezdődik el a közös munka, de a nézők addig is élvezhetik egy másik sztárvendég jelenlétét: Gregor Bernadett, szülési szabadsága után, éppen hétfőn kapcsolódott be újra a sorozatba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről