A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Távozik a Jóban Rosszban egyik szereplője

Vágólapra másolva!
Már csak nyár elejéig láthatják a képernyőn szappanopera kedvelői a Jóban Rosszban Zoéját, vagyis Santana-Somogyi Lorenát.
Vágólapra másolva!

A kórházi szappanopera színesbőrű lánya, Zoé, pontosabban alakítója, Santana-Somogyi Lorena szeretne "rendes" életet élni. Magántanári órák helyett inkább iskolába járna, ezért döntött úgy, hogy két és fél év után otthagyja a Jóban Rosszban-t - a nézők még nyár elejéig láthatják a képernyőn.

Mint a Mokká-nak elmondta, legjobban az emberek fognak hiányozni neki, mert egy nagyon jó csapat állt össze a forgatásokon. Egyébként, ha lesz rá alkalom, a későbbiekben is szeretné folytatni a színészkedést, de azt is elárulta, hogy akár a szappanoperába is visszatérne egy idő után.

Lorena még kisgyerekként került az Operettszínházba, majd láthattuk például a Lili című sorozat címszereplőjeként. Eredetileg énekesnőnek készült, és nem titkolt terve, hogy elkezdje képezni a hangját. A színészkedéssel egyetlen baja van, hogy bőrszíne behatárolja az általa megjeleníthető szerepeket: "Egy Marica grófnőt biztos nem játszhatok el" - fogalmazott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!