Igazi szépség a Tuti gimiben

Vágólapra másolva!
A Tuti gimi alkotói már gyűjtik az új szereplőket a sorozat hetedik évadjára, legújabban a 90210-ben látható Jana Kramer akadt a hálójukba.
Vágólapra másolva!

Ősszel indul a Tuti gimi hetedik évadja, amely - egy korábbi négyéves ugrás után - egy évvel később játszódna, mint a hatodik. Így különösebb dramaturgiai ügyeskedés nélkül be lehet hozni új szereplőket, amit az alkotók meg is tesznek.

A Tuti gimi anyacsatornájának, a CW-nek másik tinisorozatától, a 90210-től igazol át a Portia Ransont több részben megjelenítő Jana Kramer. A 90210-et a Beverly Hills 90210 remake-jeként ismerjük, múlt héttől itthon is láthatjuk a TV2-n.

A színésznő korábban a Péntek esti fények-ben is feltűnt hat epizód erejéig, és a Helyszínelők, illetve a New York-i helyszínelők egy-egy részében láthattuk vendégszerepelni. A Hollywood Reporter tudósítása szerint a Tuti gimi-ben egy modellt fog játszani, aki Brooke ruházati láncának arca lesz, mellesleg imádja a partikat.

A Tuti gimi hetedik évadjában szerepet kapott a Rúzs és New York Kirbyje, Robert Buckley (ő egy sportmenedzsert fog alakítani), valamint a fürdőruha-modellből lett színésznőcske, Shantel VanSanten is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről