Már nem titkolják: Vágó a TV2-nél írt alá

Vágólapra másolva!
Korábbi szerződése miatt nem szerződhetett előbb, de immár nem titok, amit sokan sejtettek: Vágó István a TV2-höz ment.
Vágólapra másolva!

A kvízmester visszatér, nyár végétől, a TV2-n látható Párbaj című játék műsorvezetőjeként jelentkezik majd. A hat hónapos pihenő után, Vágó ma reggel a Mokká-ban jelentette be visszatérését régi csatornájához, ahol olyan műsorokat vezetett, mint a Mindent vagy semmit, Ki vagyok én, Azok a szép napok a Kifutó vagy az Esti Broadway.

A műsorvezető 1999-ben távozott a csatornától most pedig a Párbaj kedvéért visszatér. "A világ egyik legsikeresebb játékának vezetésére kértek fel, és örömmel mondtam igent, hiszen a Legyen Ön is milliomos! című vetélkedővel ellentétben az új műsorban nem egy játékos van, hanem ketten mérkőznek egymással. De egyéb különbség is lesz: a tudás és a műveltség nagyobb szerepet kap, és az egész játék sokkal pörgősebb, dinamikusabb tempóban zajlik. Ebből persze az is következik, hogy emberi drámából, műsorvezetői megjegyzésekből kevesebbet kapnak a nézők" - mondta Vágó.

Korábbi szerződésében hathónapos moratórium volt, ennyi ideig nem lehetett más televíziós társaság alkalmazottja, képernyőse, műsorvezetője. Az [origo]-nak elmondta, hogy valóban tavasszal már megkeresték a TV2-től, de mellette még három másik csatorna is hívta. "Természetesen tudom, hogy egy új, máshol ki nem próbált műsor befektetést igényel és egyben kockázatos is, de nem adom fel, hogy megvalósuljanak a műsorterveim" - tette hozzá akkor.

Nézzen bele a Duel-be!



A TV2 új game show-járól, a formátumról bővebben holnap írunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről