Megfulladt egy pakisztáni valóságshow-szereplő

Vágólapra másolva!
Újabb halottat követelt egy valóságshow, ezúttal Bangkokban.
Vágólapra másolva!

A 32 éves Saad Khan Thaiföldön, Bangkokban vett részt egy forgatáson, egy pakisztáni tévécsatorna számára vettek fel egy valóságshow-t. Épp egy hétkilós súllyal megpakolt hátizsákkal igyekezett átúszni egy tavat, amikor segélykiáltásokat hallatva eltűnt a vízben. A reality több szerepelője, illetve a stáb tagjai mentésére siettek, de nem találták meg a férfit. A holttestet később búvárok emelték ki a vízből.

Az eset még augusztus 19-én történt, de addig nem kommunikálták, amíg a testet át nem adták Karacsiban a férfi családjának. A műsorban épp a 10. rész felvételénél tartottak, és Khan külön tragédiája, hogy egyszer már kiesett a show-ból, de visszatért egy különleges megmérettetésre, hogy helyet szerezzen magának a döntőben.

A rendőrség jelenleg vizsgálja az ügyet, hogy baleset volt, vagy valaki mulasztása, hibája miatt történt-e a haláleset. A gyártó Unilever Pakistan tagadja felelősségét, de a cég szóvivője jelezte, hogy a vállalat keresi a módját, hogy segítsen az özvegynek és Khan négy, félárván maradt gyerekének.

Veszélyes játék

Idén júniusban, a bolgár Survivor forgatása közben Noncso Vodenicsarov épp az egyik feladat után volt (így elkerülte a kiszavazást, és a nomád életet könnyebbé tevő tárgyat nyert), mikor összeesett, és szívinfarktus következtében meghalt. Két orvos is próbált segíteni az 53 éves férfin, de nem tudtak segíteni rajta. A férfi a dél-bulgáriai Radnevo polgármestere volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!