Robert De Niro három sorozaton dolgozik

Vágólapra másolva!
A kétszeres Oscar-díjas színész kétéves szerződést írt alá a CBS-szel, melynek keretében három sorozatot készít a csatornának.
Vágólapra másolva!

Úgy látszik, a nagyvászontól a kis képernyő felé fordult Robert De Niro érdeklődése: egy friss szerződés szerint produkciós cégével, a Tribeca Productionszel három tévésorozatot is fog készíteni az elkövetkezendő két évben.

De Niro cégtársával, Jane Rosenthallal dolgozik a projekteken, melyek mindegyike New Yorkban játszódik. A Christopher Dickey könyve nyomán készült Securing the City például a New York-i terroristaelhárítók mindennapjait mutatja be, epizódonként egy órában.

A Felony Review harmincas éveikben járó jogászokról szól, akik most készülnek meglépni a következő lépcsőt a karrierjükben - jó kis tárgyalótermi csatározásokra lehet számítani. Korábban is hallhattunk már a Spike Lee közreműködésével készülő Alphaville-ről, amely Manhattan zűrös oldalát mutatja be, a nyolcvanas évek bandaháborúival, drogüzelmeivel.

Az szinte biztos, hogy Robert De Niro színészként egyik sorozatban sem fog szerepelni, esetleg abban bízhatunk, hogy valamelyiknek a rendezését magára vállalja - egyelőre azonban "csupán" executive producerként dolgozik a projekteken.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!