Jóban Rosszban: Gesztesi marad, szerződés köti

Vágólapra másolva!
Gesztesi Károly fontolgatta, hogy kilép a Tv2 szappanoperájából, de a producer, Nagy Tamás szerint ennek igen csekély az esélye.
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban egyik fő karakterét alakítja Gesztesi Károly, aki a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy ki akar lépni a produkcióból, miután megromlott kapcsolata feleségével, a szappanoperában szintén szereplő Liptai Claudiával. "Jó színésznek tartom, de el kell telnie egy bizonyos időnek, hogy újra képes legyek együtt dolgozni vele. Én csak ott szeretek dolgozni, ahol normális és hazugságmentes a légkör, és most nem jó vele egy légtérben tartózkodni. Engem most nagyon csúnyán becsaptak. Időre van szükségem, hogy fel tudjam dolgozni" - mondta a lapnak.

Az [origo] a színészt nem érte utol, de Nagy Tamást, a szappanopera producerét igen. "Valóban szóba került a dolog. A Karcsi kiborult, és amikor ilyesmi történik valakivel, akkor hajlamos meggondolatlanul beszélni. Ő és Claudia is profik, személyes barátaim, nincs szó arról szó, hogy ne dolgozzanak együtt. Biztos vagyok benne, hogy Gesztesi marad a képernyőn: szerződések is kötik őket, és mint sokan tudják, jó előre kész a sorozat forgatókönyve is. Nem feszültségmentes kapcsolata Liptaival, de a magánéletünk nem befolyásolhatja a munkánkat" - válaszolta megkeresésünkre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről