Nézettség: Berényi Miklós sem bírt Szíj Melindával

Vágólapra másolva!
A két tehetségkutató műsor továbbra is verhetetlen nézettségben, a Megasztár pénteken nem talál legyőzőre, az X-Faktor pedig szombaton viszi az estét. A Való Világ pénteken és vasárnap kikapott, szombaton viszont nyert sávjában.
Vágólapra másolva!

November 26-án, pénteken elbúcsúzott ideiglenesen a januárban zárt térben forgatott stúdiókiadással visszatérő az Ezek megőrültek című vetélkedő, amely előbb a sokáig verhetetlen Vacsoracsatá-t győzte le nézettségben, majd a lassan induló Való Világ-nak tett keresztbe. Az utolsó őszi adást a tévé előtt ülő célcsoport bő harmada nézte, miközben az RTL Klub valóságshow-ja csak 22 százalékkal futott. Az estét a Megasztár nyerte, amely simán legyűrte a Barátok közt-et, A helyszínelők-et és a Vámpírnaplók című sorozatot is.

Szombaton visszavágott az RTL: már a Fókusz Plusz is jóval nézettebb volt, mint a Magellán, az X-Faktor pedig sávjában 53,5 százalékos közönségarányt ért el, Jackie Chan is tehetetlen volt vele szemben. A tévézők jelentős része maradt az RTL-en, amely így jó, 37 százalékos eredményt ért el a VV4-gyel, bár figyelemreméltó, hogy az X-Faktor párbajának végére kialakuló 60 százalék nyomban esett bő hússzal.

November 28-án, ugyancsak kereskedelmi célcsoportban viszont újra kikapott a Való Világ, a közel 31 százalékon teljesítő Napló-tól (a valóságshow még nem igazán indult be, csak hét lakó van benn a tizennégyből, nincs még igazi tét, így a nézővonzó konfliktusok, taktikázások is csak későbbre várhatóak - legalábbis az RTL reményei szerint). A Taxi második része verte a Johnny English című vígjátékot, utána pedig Hajdú Péter Frizbi-je nyert a Heti hetes ellen: Thomas Anders már nem olyan csábító, mint 1985 szeptemberében, a Cheri, Cheri Lady idején, mert az interjú vége felé, a mirigyek paródiája körül esni kezdett a görbe.

Képregény: Nézze meg tévés blogunkat is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!