Intimszobával, szaunával, poénokkal készül a Való Világ 4

Való Világ villabejárás, tv, RTL, valóságshow
Vágólapra másolva!
Pároknak, intim együttlétre és mély beszélgetésekre is alkalmas szobával bővült a Való Világ új villája, amelyet nagy részben az előző mintájára építettek, hasonló elrendezésben. Intimszoba, jacuzzi, medence lesz, de élő stream nem, tehát az internezetők ezúttal nem figyelhetik élőben az eseményeket, mint a három korábbi szériában. Az új VV-villát röviden kipróbálta már a szombaton beköltöző hat celeb is.
Vágólapra másolva!

"Újszerű, a kornak megfelelő show-val, élő zenekarral, stand-up előadókkal, páros műsorvezetéssel készülünk. Elsősorban szórakoztató, másodsorban funkcionális lesz a műsor. A villa abszolút megfelel a trendeknek, van benne egy külön szoba, két ággyal - elsősorban arra gondoltunk, hogy beszélgetni fognak majd itt a párok, de privát életet is élhetnek itt a lakók. Szeretnénk rámenni a viccesebb, abszurdabb helyzetekre, a szerelem, a féltékenység, a versenyszellem, szappanoperás kellékek mellett a humor is fontos szerepet kap ebben a szériában" - vázolta Rubin Kristóf, kreatív főszerkesztő a sajtónak tartott villa-bejáráson.

Az RTL Klub napi valóságshow-ja november 20-án rajtol, celebekkel, és az első beszavazóshow-val. 14 civil, ismeretlen lakó lesz, az első öt november 24-én költözik be az objektumba. 12 kategóriában versengenek (törtetők, rosszfiúk, bombanők, anyu kedvencei, okostojások, dokik és társaik), de lesz testvérpáros és szerelmespár is a csapatban. Miután mindenki benn van, és teljes a mezőny, két hétre rá már kiválasztás, párbaj van, azaz kiesik valaki - a valóságshow-kban nem szokás hetekig békén hagyni a társaságot, kell a folyamatos feszültség, és beindul az intrika, belső szervezkedés, ha közeleg a megjelölés, kiválasztás időpontja, majd a taktikázás, hogy a lakók elkerüljék, hogy a párbajra küldött társ őket válassza ellenfélnek.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Több kép itt!

A reality férfi műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz, mivel az eredetileg erre a pozícióra szánt Stohl András társadalmi elutasítottsága karambolja óta romlott, és decemberben bíróság elé kell állnia. Az RTL Klub rehabilitálná ugyan a számos műsorban (Való Világ 1-2-3, Survivor, Csillag születik, Reggeli, Szombat esti láz) bevetett tévést, de nem kockáztat, így került a képbe Sebestyén, aki az [origo] információi szerint előbb nemet mondott a munkára, de végül bevállalta a decemberben véget érő X-Faktor mellett. A női műsorvezető várhatóan Lilu lesz, aki a VV3-ban már kipróbálta ezt a munkát, és elmondása szerint imádta is.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Több kép itt!

A VIVA tévén látott és onnan a közelmúltban elküldött, illetve lejárt szerződésű Istenes Bence, illetve a televíziós műsorkészítő szakra járó, nagyközönség előtt teljesen ismeretlen Mádai Vivien kapta az egyik kísérőműsort, a csevegős, vendégekkel feldobott Neked Való Világ-ot, amely november 29-től lesz képernyőn a Cool tévén. A délutáni program mellett késő este, 11-kor is lesz VV4 a Cool tévén, Gáspár Győző és Valkó Eszter vezetik majd a BeleValóVilág című műsort, felváltva: ebben a nézők üzenhetnek, sms-ezhetnek. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szerint ennek a két műsornak a Cool tévén a helye, stílusuk miatt is, ráadásul a BeleValóVilág az RTL-en csak később, jóval 11 után kerülhetne képernyőre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!