A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNFucsovics Márton
14:45TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Megugrott a tévés káromkodások száma az USA-ban

Vágólapra másolva!
Az aggódó szülőket tömörítő egyesület, a Parents' Television Council (PTC) heti jelentése szerint már este nyolc óra után jelentősen nő a tévés káromkodások száma, és a gyerekek is fültanúi lehetnek ezeknek.
Vágólapra másolva!

A konzervatívabb szülőket tömörítő, a gyermekek védelmét szolgáló társaság, a Parents' Television Council (PTC) honlapján nemrégiben közzétett jelentés szerint 2005 és 2010 között tízszeresére nőtt a tévében este nyolc és kilenc közt a kisípolt és kendőzetlen fuck. A kábeltévéken akkor és ott káromkodhatnak, amikor csak akarnak, ráadásul egyre durvább szavakat használnak, ugyanakkor az országos televíziók, mint a CBS, ABC, NBC vagy a FOX már óvatosabbak - bár a jelentés szerint utóbbi különösen rossz irányba megy.

A konzervatív szervezet szerint ebből az következik, hogy a George Carlin komikus által még a hetvenes években felállított hétszavas tiltólista (amit az amerikai, országos tévében sípolás nélkül nem lehet kimondani, mint a shit, piss, fuck, cunt, cocksucker, motherfucker, tits) már édeskevés ide.

A PTC a közelmúltban támadta a Glee - Sztárok leszünk című sorozatot, pár szereplője aktfotói miatt, de figyelmeztette az ABC amerikai csatornát is a $h*! My Dad Says című szitkom miatt, mert már pusztán a cím is káromkodást tartalmaz. A tanulmány itt elérhető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!