Liptai Claudia otthagyja a Mokkát

Vágólapra másolva!
Liptai Claudia határozatlan idejű szabadságot kért, és otthagyja a TV2 reggeli műsorát. Úgy tudjuk, a Jóban Rosszban szappanoperában továbbra is szerepel.
Vágólapra másolva!

Az [origo] úgy értesülései szerint Liptai Claudia nem kívánja tovább vezetni a Mokká-t, így júliustól már biztosan nem lesz a Tv2 reggeli műsorában. Úgy tudjuk, hogy egy őszi, nagyobb show-ra (mint a Megasztár vagy A nagy duett) nem mondana nemet, és ugyancsak marad a Jóban Rosszban szappanoperában. A Tv2 napi sorozatát július végéig forgatják, utána jön a szokásos nyári leállás. A színésznőt telefonon nem tudtuk elérni.

Fotó: Mudra László [origo]

A Tv2 szóvivője kérdésünkre megerősítette, hogy Liptai Claudia hosszabb, határozatlan idejű szabadságot kért, ezért nem lesz látható a Mokká-ban. "A pihenő csak a reggeli műsort érinti, Claudia természetesen továbbra is a Tv2 csapatának tagja. A csatorna vezetősége számít rá a jövőben is, és a Jóban Rosszban sorozatban alakított szerepét sem érinti mindez" - tette hozzá Koltay Tamás.

Vádemelést kértek Liptai Claudia ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110609-vademelest-kertek-liptai-claudia-ellen-a-rendorok.htmlIntenzív osztályon fekszik Liptai Claudia édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-intenzivre-kerult-az-ismert-musorvezeto-edesapja.htmlRabosították Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-rabositottak-liptai-claudiat.htmlKirabolták Liptai Claudiát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-megloptak-liptai-claudiat.htmlLiptai Claudia megszabadult hajkoronájátólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110405-liptai-claudia-levagatta-a-hajat.htmlTeljesült Majka álma: Liptai Claudia lett a párjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-majka-es-liptai-egy-par.html
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről