A nézők már elfeledték a Való Világ Pandoráját

Vágólapra másolva!
Az [origo] tévérovatának közel 15 ezer olvasója megszavazta, hogy a VV5 az eddigi legjobb széria - noha nézettségben voltak korábban jobban teljesítő évadok. Az eredmény azért sem meglepő, mert sokan nem is nagyon emlékeznek a korábbiakra, vagy 2002-2004 közt még nem engedték szüleik, hogy valóságshow-t nézzenek.
Vágólapra másolva!

Az [origo] tévérovatában több napon át lehetett szavazni a korábbi és mostani VV-sorozatokra: közel 15 ezer voks alapján kiderült, hogy a válaszadók 40 százaléka gondolja úgy, hogy ez a legjobb évad. Az olvasó-tévézők kétharmada szerint kár, hogy az egyszerűségével vidám perceket szerző Cristofel korán kiesett, egyharmaduk szerint pedig csak jót tett a realitynek. A jelenleg futó széria sikere azért sem meglepő, mert sokan nem is nagyon emlékeznek a korábbiakra, vagy 2002-2004 közt még nem engedték szüleik, hogy valóságshow-t nézzenek.

rtl klub, sajtóklub
rtl klub, sajtóklub

Az első, 2002 őszén indult Való Világ a voksok 30,6 százalékával követi, a válaszadók bő ötöde pedig úgy véli, hogy az Alekosszal, Bécivel, Olivérrel, Évával, Jerzyvel, Gigivel futott sorozat volt a legszórakoztatóbb. Leó, Milo, Ágica (azaz a VV3) csak 7,2 százalékra volt képes, a második szériát (2,1%) pedig tökéletesen elfeledték a magyar tévézők, hiába szerepelt benne Pandora, aki hónapokon át a legkeresettebb nő volt az internetes keresőkben (nem is valóságshow-szereplése, hanem korábbi erotikus munkái miatt).

Olvassa tévés blogunkat is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!