Csak hatan maradtak az X-Faktorban

Vágólapra másolva!
Lil C és Kocsis Tibor párbajozott az RTL-es tehetségkutató november 19-i adásában - előbbi esett ki, a nézői szavazatok alapján.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor november 19-i produkciói, a gyorsabb, bulizós dalok estéje után Nagy Feró elmondta, hogy szerinte mindenki nagyon jó volt, nem akart tippelni (egy héttel korábban unalmas, lassú, melankolikus estét emlegetett), és ugyancsak derűlátóan vélekedett Malek Miklós is. Keresztes Ildikó közölte, hogy nagy bulival tervezi ünnepelni két énekese továbbjutását, Geszti pedig figyelmeztetett, hogy a nagy boldogság és elégedettség csak ideiglenes, mert valaki hamarost kiesik.

Fél tíz után kiderült, Kocsis Tibornak kell párbajoznia Lil C-vel. A két érzelgős lassú után Keresztes elmondta, hogy felnéz utóbbira, előbbit nagyon szereti, miközben valamilyen különös okból kifolyólag mindkettőt "emberkének" nevezte. "Nem küldhetem haza saját versenyzőmet, Tibor, neked kell hazamenni" - mondta. Malek jelezte, hogy a mentorok nem tudják elvenni a Tiborba vetett hitét, persze őt marasztalta. "Ha matek lenne az egész, Kocsis Tibi lenne a hősöm, de ez érzésekről szól" - közölte Geszti, ő Lil C-t támogatta. Feró szerint egy "hülye varázslat" van a félvér srácban, mert ha fellép, megváltozik körülötte a levegő, de a Beatrice vezetője dicsérte a másik énekest is. Feró a nézőkre hagyta a döntést, ők Michael Jackson nagy rajongóját ejtették ki a show-ból.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!