A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Charlie Sheen előbb simogat, majd odacsap

Vágólapra másolva!
Charlie Sheen márciusban kezdi forgatni új sorozatát, jelenleg ez köti le figyelme javát: de arra is jutott ideje, hogy az őt legjobban kereső tévés színésszé emelő Két pasi - meg egy kicsi-nek beszóljon.
Vágólapra másolva!

Miközben Charlie Sheen új komédiasorozatára, a márciusi forgatásokra készül, forgatókönyvekkel és szereplőválogatással foglalkozik, a Hollywood Reporter kérdéseire válaszolva elmondta, hogy a Két pasi - meg egy kicsi-ben a helyére beugró Ashton Kutchert nem irigyli, mert ő is tett már ilyet korábban: szerinte igen nehéz feladat mást helyettesíteni. Sheen úgy véli, a producer, Chuck Lorre túl sok projekten dolgozik, a szitkom nem kap elég figyelmet, Jon Cryer, Kutcher és Angus T. Jones pedig jobb írókat érdemelnének. A pótlására érkezett színész munkáját dicsérte: "le a kalappal, kihozza magából a legtöbbet" - jelezte.

Forrás: Northfoto

Sheen a magasztaló szavak után azért odaszúrt egyet a 2011-ben tőle megváló produkciónak: szerinte a Két pasi - meg egy kicsi-nek 2012 őszétől már nem lenne szabad folytatódnia, hiszen a tévézők csak azért nézik, mert nincs más alternatíva.

Tévés sztorija van? Látott valami furcsát, érdekeset? Mit kérdezne a tévécsatornáktól? Írja meg nekünk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!