Büntetett az X-Faktor

Vágólapra másolva!
Közel kétmillióan látták a második castingadást az RTL Klubon, miközben a második legnézettebb műsor, a Barátok közt 1 millió 355 ezres nézettséget ért el, azaz tisztes távolból figyeli az éllovast.
Vágólapra másolva!

1 millió 981 ezer néző követte az AGB Nielsen mérései szerint az RTL Klub tehetségkutató műsorát, ezzel az eredménnyel pedig nagy fölénnyel nyerte a hetet, hiszen a második helyen a Barátok közt található, amely legjobb eredménye a héten 1 millió 355 ezer néző volt. A csatorna visszahozta az amatőr szereplőkkel felvett drámai sorozatát, a családi perpatvarokat, gyakran megtörtént eseteket bemutató A gyanú árnyékában-t, ez megelőzte a Fókusz-t is. A TV2 az ötödik helyet csípte meg, a hosszú hónapok óta erős Tények-kel.

Sokkal több öröme a csatornának nem is volt a múlt héten, mert a legnézettebb filmet is az RTL Klub adta (Die Hard 4), akárcsak a legkedveltebb heti sorozatokat: a Cobra 11, a Helyszínelők, a Castle, a Dallas és a Dr. Csont is jobb számokat szállított, mint az NCIS, a TV2 legerősebbje. Doktor House a vert mezőnybe került, nem bírt a Ewing családdal.

Az RTL a teljes lakosságnál 19,48, a TV2 16,04 százalékot szerzett, harmadiknak az M1 ért be, 8,4 százalékkal. A TV2 még nem jött elő a Voice-szal, nem derült ki, milyen más műsorokkal készül az őszre, de valamit mindenképp be kell dobnia: a 18-49-es célcsoportban az RTL 20 százalék fölé került az elmúlt héten, a TV2 pedig 13,66 százalékot ért el, szombaton pedig szinte el is tűnt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!