A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

15-20 ezren lehettek a közmédia napján

Vágólapra másolva!
Körülbelül tizenöt-húszezren látogattak el szombaton az első alkalommal megrendezett, a közmédia napja elnevezésű rendezvényre a Millenáris Parkba.
Vágólapra másolva!

Legalább tizenötezren voltak a közmédia napja nevű rendezvényen a Millenáris Parkban, amelynek házigazdája D. Tóth Kriszta és Gundel Takács Gábor volt - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kommunikációs Igazgatósága.

A látogatók reggel tíz órától este hatig számos több program közül választhattak, este hét órától pedig a háromórás, teltházas Szimfonik Live 2.0 koncert zárta a napot. A közlemény szerint délelőtt elsősorban a kisgyermekes családok látogattak el a rendezvényre. Az MTVA szerint számos érdeklődőt vonzottak a Pollack Mihály téri Rádió- és Televíziótörténeti Múzeum tárgyai, Wieber Mariann jelmeztervező munkái, valamint a 2012-ben felújított Süsü, illetve a Futrinka utca lakói.

A közmédia napján vendégként hazai képernyősök, színészek, műsorvezetők is megjelentek, ott volt Huszárik Kata, Bencze Ilona, a Béres család és Bodrogi Gyula, Eszenyi Enikő, Bangó Margit, Dolhai Attila, Szekeres Adrienn, a Csillagszemű táncegyüttes, Novák Péter, Herczku Ágnes, Szilágyi Áron, Monspart Sarolta, Fábry Sándor, Szőke András, Badár Sándor, Kun Miklós történész, Gereben Ágnes irodalomtörténész, Lackfi János és Szabó T. Anna költő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!