Munkakapcsolat volt az ifjabb Zámbó és az X-Faktor mentora közt

zámbó, x-faktor
Vágólapra másolva!
Az Ő is gondol rám című, 2001-ben készült Zámbó Krisztián-dalnál ifjabb Malek Miklós is fel van tüntetve, mint szerző. Az X-Faktor énekese szerint nem találkozott korábban a mentorral.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián A Szerelem angyala címú lemezének dalait részben Budapesten, részben pedig Los Angelesben rögzítették, márpedig ott lakik Malek Miklós is. A lemez egyik dalát pedig épp az X-Faktor mentora írta, mégis úgy tett, mintha nem ismerte volna Jimmy fiát - írta a Blikk. A lap felveti, miszerint etikus-e, hogy régi kollégát támogat valaki voksával.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Az ifjabb Zábó szerint ezzel nincs probléma. "A lemezkiadómmal volt Miklós kapcsolatban, én sosem találkoztam vele személyesen a válogató előtt. A kiadó vezetői jelezték nekem, hogy vannak jó dalai, ezek közül az egyiket nekem szánják. Eleinte úgy éreztem, a stílus nem igazán az enyém. Aztán hallottam, ki Malek, utánanéztem, kiknek írt már dalokat, slágereket, és eldöntöttem, én is feléneklem az egyik szerzeményét. Ezután küldtük ki neki az anyagot Los Angelesbe utómunkára. Az biztos tehát, hogy a hangomat már hallotta, ismerte, de más kapcsolat nem volt közöttünk" - fejtette ki a lapnak. Schiwert-Takács Lászlót, az X-Faktor főszerkesztője szerint egy tízmilliós országban elkerülhetetlenek az ilyen összefonódások, Malek pedig nem mindig tudja, kinek írt dalt, többnyire nem is találkozik azokkal, akik később eléneklik a számait.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről