A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Tényleg vége lehet az Így jártam anyátokkal sorozatnak

így jártam anyátokkal
Vágólapra másolva!
Csak akkor lesz kilencedik évad, ha mind az öt főszereplő aláír, de elképzelhető, hogy nem sikerül majd megegyezni mindenkivel a gázsiról.
Vágólapra másolva!

Még júliusban volt szó arról, hogy a CBS előzetes megbeszéléseket tartott a sorozat producereivel, kreátoraival arról, hogy legyen-e kilencedik szezon. Carter Bays és Craig Thomas esetleg benne lenne, de az íróknak sem baj, ha előre látják, sorozatvég lesz-e a nyolcadik évad utolsó része, vagy még egy évvel tervezhetnek - írta a Starpulse.

A szereplőknek az USA-ban most indult nyolcadik évadra van csak szerződésük, azokat logikusan meg kell újítani, ha további epizódokat akar a CBS. Jason Segel ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy kezdi unni a jófiú karakterét, szívesen váltana, Neil Patrick Harris (Barney) pedig az Access Hollywoodnak arról beszélt, hogy örül annak, ha kilencedik évadot akar a tévétársaság, de mindenkinek van rengeteg más dolga is. Ezt a nyilatkozatot több lap úgy értelmezte, hogy a sorozat legtöbbet foglalkoztatott, legjobb kritikákat kapott sztárja kiszállna - erre a színész a Twitteren magyarázkodott.

Forrás: cbs.com

A nyolcadik évad a producerek szerint arról szól, egyebek mellett, hogy Ted végre összejön későbbi gyerekei anyjával, amitől a folytatás talán kevésbé lesz izgalmas. Mindenesetre Thomas azzal szomorította el a szitkom híveit, hogy közölte, hogy úgy írják ennek az évadnak az ívét, mintha már az utolsó lenne.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!