A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
12:10CselgáncsNikoloz Sherazadishvili-Zsombor Veg
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Tíz nő, akit várunk vissza a tévébe

Andrea Anders
Vágólapra másolva!
Előfordul, hogy vonzó és tehetséges színésznők maradnak tévésorozat nélkül akár egy egész évadra, talán azért, mert nem mennek tavaszi castingokra, nem próbálkoznak új pilottal, mert szerződés köti őket egy szériához - és későn derül ki, hogy az kaszát kap. Van, aki szülni megy, és nehezen tér vissza, más a mozi felé fordul, a harmadik épp csak balszerencsés - akárcsak a tévéző, aki nem láthatja az alábbi tíz művésznőt.
Vágólapra másolva!

Jodi Lyn O'Keefe

Forrás: MICHAEL BUCKNER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

A Szökés-ben volt Gratchen Morgan, le is játszotta Sarah Wayne Calliest, aki dr. Sara Tancredit alakította. Nagyon régen láttunk ilyen szigorúan, gyilkos tekintettel nézni nőt tévésorozatban, mint őt, hiányoljuk is, mert csak epizódszerepeket kapott a Két pasi-ban, a Lost-ban vagy a Castle-ben. Mivel katolikus iskolába járt, játszhatná egy zord internátus szadista igazgatónőjét, aki különféle sötét ügyekbe keveredik.

---------------------

Ali Larter

Forrás: AFP/Getty Images/Alberto E. Rodriguez

2006 és 2010 közt keménykedett és omlott össze a sajnálatosan összezavarodott és így ki is múlt Hősök-ben, azóta pedig nem láttuk tévében. A kaptár: Túlvilág-ban és egy itthon nem vetített tévéfilmben kapott melót, de megnéznénk egy drámai sorozatban, ahol alkohol után nyúló, kiégett bokszolónőt alakít.

---------------------

Paula Marshall

Forrás: Stephen Shugerman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images/AFP

Játszott a Doktor House-ban, a Kaliforgiá-ban, a Shark-ban, az Elvált Gary-ben, korábban pedig a Kés/Alatt, a Veronika Mars nézői láthatták, azlőtt pedig a Kerge város-ban kapott szerepet. Első gyerekét 40 évesen szülte, mostanában a Helyszínelők-ben volt csak egy kis szerepe. Nem számít feltétlenül kabalának, mert volt nyolc éve, amikor hat - később villámgyorsan bukott - sorozatba is leszerződött. Mivel szépen és egyben szomorúan tud nézni, megcsalt asszony lehetne egy drámában, ahol bosszút esküszik kegyetlen, playboy férje ellen.

---------------------

Evangeline Lilly

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

A Lost 2010-ben véget ért, de az egykori modell, akit a Maxim magazin a világ száz legvonzóbb nője közé beválasztott, azóta nem szerepelt sorozatban. A mozi felé fordult (Vasököl, A hobbit), illetve szült egy fiút 2011-ben. Ettől függetlenül szívesen látnánk egy sorozat főszereplőjeként, mondjuk lehetne egy tinikkel forgatott szitkomban egy fiatal, csábos tanerő, aki új a suliban, és megbolondítja a fiúkat.

---------------------

Lauren Ambrose

Forrás: Jemal Countess / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

2001 és 2005 közt forgatta az azóta kultikussá lett, igen borongós, de annál nagyszerűbb Sírhant művek-et. A depressziós, sötét humorba csomagolt, hullákkal teli pincében is forgatott sorozatot megúszta ép ésszel, viszont a tévék azóta keveset foglalkoztatták. Tavaly játszott a Torchwood-ban, idén pedig a kétrészes Coma-ban, ez nem túl sok. Komédiában nehezen tudjuk elképzelni, de az Odaát-ban vagy a True Blood-ban igazán kaphatna egy visszatérő karaktert.

---------------------

Andrea Anders

Forrás: FREDERICK M. BROWN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

A Jóbarátok spinoffban, a Joey-ban ő volt Alex, utána Az osztály-ban, majd az itthon nemrég bemutatott Mr. Sunshine-ban játszott (itt Matthew Perryvel bizonyára jól kidumálták Matt LeBlanc-t). Utóbbi sorozat elbukott még 2011-ben, azóta szinte semmi - de megnéznénk a Walking Dead-ben, tépett ruhás túlélőként, hogy ne mindig csak vígjátékokban mutathassa meg, mit tud.

---------------------

Sarah Michelle Gellar

Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison

Sorozata, a Ringer egy évadot kapott a sorstól, úgyhogy a szériákkal általában (jó esetben csak) fél-egy éves késéssel előrukkoló magyar tévéknek köszönhetően itthon épp látható, de az USA-ban tévés munka nélkül maradt. Akinek nagyon hiányzik, persze megnézheti a Buffy 145 részében, de igazán elintézhetne neki egy menedzser egy szarkasztikus, csípős komédiát, olyat, ahol nincsenek vámpírok.

---------------------

Elainde Cassidy

Forrás: [origo]

Az itthon is vetített, kissé nyomasztó Harper-sziget után, amiben nagyszerű alakítás nyújtott, kihagyott vagy két évet, 2009-ben lánya született, utána itthon nem látott tévéfilmekben kapott szerepet. Az ír születésű Cassidy 2012-ben a The Paradise című sorozatot forgatta - de ezt nem adja egyik tévé sem itthon. Őt a sok britet foglalkoztató Trónok harcá-ba ajánljuk.

---------------------

Gillian Anderson

Forrás:  AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

A kultikus tévésorozat, amelyből megtudtuk, hogy az igazság odaát van, 2002-ben véget ért, és az X-Akták óta volt pár szerepe tévében (The Fall, Pusztaház örököse), de igazán markáns emlékünk nincs róla. Mivel az 1998-as X-Akták film után négymillió dollárt kapott, pénzre aligha van szüksége, de szült három gyereket, úgyhogy biztos feltalálná magát egy családi sorozatban, de nem komédiában, hanem olyasmiben, mint a Testvérek.

---------------------

Eloise Mumford

Forrás: JASON KEMPIN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Az AXN-en leadott A folyó óta nem láttuk semmiben, azelőtt az Ütközések-ben és a Lone Star-ban kapott szerepet. Egy politikai krimiben látnánk szívesen, hideg, számító, nagyon okos nőként, aki a testét is beveti, hogy megszerezzen kulcsfontosságú információkat.

Olvasnivaló: Miről okoskodott Ábel Anita a Heti Hetesben?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!