A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNHungary
07:30AtlétikaMaraton séta váltó
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Hányan nézik a Való Világot?

Vágólapra másolva!
Stabilan 10 százalék fölött szállít célcsoportban, ami az RTL II-től, jelen lefedettség mellett szép teljesítmény. Utálják, de nézik.
Vágólapra másolva!

Múlt hétfőn a kereskedelmi célcsoportban 9 százalékos közönségaránnyal kezdett a VV6, ez keddre felugrott 10,66-ra, majd a szerdai kihíváson már 11 fölött volt a műsor. Csütörtökön már 11,77 százaléknál járt, utána következő két estén viszont esett, előbb 10-re, majd 7,6 százalékra. A vasárnapi összefoglaló és párbaj 10,38 százalékkal futott a reklámozóknak fontos csoportban, ami elég szép annak fényében, hogy A nagy duett ment ellene a TV2-n, miközben az RTL II lefedettsége még messze nem éri el a nagy csatornákét. Összehasonlításképp a Viasat3 múlt héten 3,5 százalékkal ment, a Cool és a Film+ pedig 5 körül járt.

A VV6 hétköznaponként háromszor is adásban van az RTL II-n, tehát a tévétársaság ezt a négy-öt hónapot világosan arra tette fel, hogy a valóságshow-val szoktassa oda a nézőket. Hétfőn, február 24-én a reality még 500 ezer néző alatt maradt teljes lakosságban (összeadva az ismétléseket és az esti új összefoglalót nézőket), később ez nőtt, többször félmillió fölé kúszott, azaz hiába a sok gyűlölködő, utálkozó komment és Facebook-bejegyzés, a formátum változatlanul erős. Vasárnap pláne az volt, nagyjából 660 ezren követték a Való Világot, a két adást összeadva.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!