A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ilyés Jenifer: Úgy éreztem, hogy az életem függ rajta

Ilyés Jenifer, X-Faktor
Ilyés Jenifer, X-Faktor
Vágólapra másolva!
Bár van színpadi tapasztalata, színésznőként és énekesnőként is szerepelt már közönség előtt, nagyon izgul szombati adás miatt, főként azért, mert még nem látta élőben az X-Faktor stúdióját. Az RTL Klub tehetségkutatójának első élő show-ja október 18-án startol, Ilyés Jenifer Szikora Róbert mentoráltjaként került be a legjobbak közé.
Vágólapra másolva!

Abban bízik, hogy ha megismeri a környezetet és belép a stúdióba, kevésbé fog aggódni a szereplés miatt. "Egyelőre izgulunk és félünk is egyszerre az élő show miatt. Kíváncsi vagyok, milyen lesz, már most is nagy a pörgés, táncórák, énekórák és konditerem töltik ki a napjainkat. Dalokat gyűjtünk, és sokat gyakorolunk a mentorunkkal és egymással is. Mindenki jó abban, amit csinál, sok különböző stílusú csapat és énekes gyűlt össze ebben a szériában, de nem tudom, mit keresnek a mentorok és a nézők."

"Kiskorom óta erre készülök, imádom a színpadot, a színházat és a táncot is. Többször léptem már fel falunapokon és egyéb rendezvényeken. A Sziget Színházban játszom jelenleg, legutóbb Peggy szerepét kaptam meg a Hair című musicalben, szóval van némi tapasztalom" - árulta el.

Gyerekkora óta énekesnő szeretne lenni Forrás:Hámori Zsófia/Life.hu

A mentorházban úgy érezte, az élete múlik Szikora Róbert döntésén, szingliként pedig nyitott az ismerkedésre. "Kíváncsi vagyok, hogy fognak hozzám állni az emberek, szívesen ismerkedek, de egyelőre inkább a versenyre koncentrálok. Egy hónapja költöztem Budapestre Dunaharasztiból, most a lányokkal együtt éljük a napjainkat és készülünk az első fordulóra. Már négy éve tervezem, hogy eljövök a műsorba, de csak most vettem rá magam, és szinte fel sem fogom, hogy mi történik velem. A mentorházban úgy izgultam, hisz óriási tétje volt annak, hogy milyen választ kapok, ezen múlt, hogy mit fogok kezdeni ősztől az életemmel."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!