A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pablo Escobar más szemszögből

Pablo Escobar
Szerette a köznép, a vezetők már kevésbé
Vágólapra másolva!
Még egy Escobar-sorozat készül, noha a Narcos épp elég színvonalas produkció.
Vágólapra másolva!

Nem állítjuk, hogy a kolumbiai drogbáró az új zombi, azaz annyira felkapott téma lenne, mint a tévét 2-3 éve ellepő élőhalottak, de a netflixes Narcos első évadja után a Sony Pictures Television is bejelentette, hogy sorozatot készít a Medellín-kartell uráról, ráadásul 70 részben. A széria a bukás időszakára, a keresésben résztvevő elit osztagra összpontosít majd.

Szerette a köznép, a vezetők már kevésbé

Pablo Emilio Escobar Gaviria 1949-ben született 1993 decemberében halt meg, drogbáróként mérhetetlen vagyont halmozott fel főképp kokaintermesztésből és kereskedelemből. Számos beveneve volt (El Doctor, El Patrón, El Padrino, Don Pablo, El Señor, El Magico, El Zar de la Cocaína),

élete filmre, de még inkább sorozatra való.

Szerette a neve köré épülő Robin Hood-legendát, a medellíni szegények zöme megrendült, amikor halálhírét megtudta. Temetésére 25 ezren mentek el.

Angelica Guerra, a Sony Pictures Television egyik alelnöke szerint a latin-amerikai régióban jelentős kereslet van a valós történetekre, a valóságban is élt személyek életének feldolgozásaira, így természetesen nézettségi sikerre számít.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!