A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nem tudnék megölni senkit – így készül egy sorozatszinkron

Emily Vancamp
Emily Vancamp
Vágólapra másolva!
A Bosszú című, itthon is kedvelt sorozat hazai szinkronjáról van három videónk.
Vágólapra másolva!

A Bosszú négy évadot élt meg, 2011-ben rajtolt, idén májusban lett vége az USA-ban, és elképzelhető, hogy egy spinoff formájában még folytatódik. Főszerepben Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Gabriel Mann, Nick Wechsler, Josh Bowman, Christa B. Allen látható.

A magyar szinkron az utolsó évadhoz nemrég készült: Tóth Enikő, Földes Eszter, Moser Károly, Szabó Máté, Posta Victor, Rosta Sándor mesél karakteréről az első videóban:

A második videóban hangzik el Földes Eszter szájából a címbeli mondat – emellett elmesélni, milyen megszokni egy karaktert, honnan lehet tudni, milyen gesztusa lesz a színésznek, és hogyan kell lelkileg ráhangolódni egy figurára. Tóth Enikő szerint a sorozatokban minden színész tökéletes sminkkel ébred, remek bőrben van, amikor lejön a lépcsőn, de a valóság azért kissé más.

Harmadiknak itt van még egy videointerjú Kertész Andrea szinkronrendezővel, aki tavaly megnyerte az év szinkronrendezője díját az Origón.

A Bosszú leírása: Emily Thorne sok év után visszatér abba a tengerparti nyaralóba, ahol kislányként egy felejthetetlen nyarat töltött apjával, David Clarke-kal, akit a szeme láttára tartóztattak le igaztalan vádakkal. Emily egyetlen barátnője, Ashley segítségével hamar ismeretségbe lép a gazdagok és sikeresek osztályának helyi hatalmasságával, a csak Viktória királynőként emlegetett Victoria Graysonnal. Emily felhőtlen szórakozásra vágyó, gondtalan ifjú hölgynek tűnik, de valójában minden lépése egy tervszerűen felépített bosszúhadjáratba illeszkedik, amelyet egymaga visz végbe kíméletlen következetességgel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!