Király Viktor ezúttal tényleg kiesett

Vágólapra másolva!
A Megasztár volt győztese egy ideje az amerikai Voice-ban, annak kilencedik évadjában vitézkedett, de a legjobb 12-be már nem tudott bejutni.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Király Viktor megmérette magát az amerikai Voice-ban, és milyen jól tette: több kört ment már. Egy alkalommal Adam Levine lemondott róla, párbajt veszített, de Gwen Stefani szerencsére tehetségesnek és jó versenyzőnek tartotta, ragaszkodott hozzá. November 9-én a volt megasztáros az "All Around the World" című dalt adta elő, de magyar idő szerint 12-én hajnalig kellett várni arra, hogy kiderüljön, mi lesz a sorsa.

A műsor hivatalos Wikipédia-oldala csak összezavarta az énekes magyar rajongóit, mert előbb az jelent meg rajta - majdnem egy nappal az újabb eredmények előtt! -, hogy Király kiesett, majd pár órára rá új tabellát tettek ki, eszerint Viktor mentora segítségével mégiscsak sikerrel vette a fordulót. Az oldal kezelőjét talán egy producer elővette és jól seggbe rúgta, mert magyar idő szerint szerda este 11-re eltűnt mindenféle más adat, csak a nevek és a dalcímek maradtak a listán.

Korábban kétszer is helyes információ jelent meg az oldalon, 1-2 nappal az adás előtt, ezért gondolta a hazai sajtó, hogy egy bennfentes stábtag korrekciói élesednek csak az oldalon, nem nyúlhat bele akárki.

Ezúttal viszont nem sikerült. "Sajnos nem sikerült továbbjutni ma este, viszont innentől kezdve csak előre halad az út! Pontosan ezt akartam elérni, hogy megismerjenek, és ez sikerült. Még mindig hihetetlen, hogy ilyen emberekkel tudtam együtt dolgozni, és remélhetőleg nem ez volt az utolsó alkalom! Remélem, büszkék vagytok rám! És csak hangsúlyozom, hogy ez még mindig csak a kezdet. Köszönöm mindenkinek a rengeteg szeretetet, amit kaptam, boldog vagyok, hogy eddig is eljutottam! És remélem, hogy még ezek után is támogatni fogtok!" - írta az oldalára az énekes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!