A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meglepő szerepet kapott a Star Wars-filmek Landója

Thelonious Monk International Jazz Trumpet Competition 2014 GettyImageRank2 International Competition VERTICAL Talking USA TRUMPET California Hollywood - California ACTOR Jazz Music Billy Dee Williams Thelonious Monk Arts Culture and Entertainment The Dol
HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 09: Actor Billy Dee Williams speaks onstage at the 2014 Thelonious Monk International Jazz Trumpet Competition at Dolby Theatre on November 9, 2014 in Hollywood, California. Imeh Akpanudosen/Getty Images for Thelonious Monk Institute of Jazz/AFP
Vágólapra másolva!
A Star Wars-univerzumból Lando Calrissianként ismert Billy Dee Williamst legközelebb a Dirty Dancing tévés változatában láthatjuk. 
Vágólapra másolva!

Készül a Dirty Dancing háromórás tévés verziója, a projekthez legújabban a Star Wars-filmek Landója, Billy Dee Williams csatlakozott. A színész a Tito Suarez nevű zenekarvezetőt fogja játszani, akit az eredeti, 1987-es filmben Charles Coles alakított.

Williamsnek nem ez lesz az első tévés munkája,

több sorozatban is feltűnt, hosszabban az Országutak őrangyalá-ban és a General Hospital-ban láthattuk, de vendégszerepelt például a Dokik-ban, a Modern család-ban, a Glee-ben, az NCIS-ben is. A tánchoz is van egyébként némi köze, az amerikai Szombat esti láz-ban, vagyis a Dancing With the Stars-ban is versenyzett.

Billy Dee Williams 2014-ben Forrás: AFP/2014 Getty Images/Imeh Akpanudosen

A Dirty Dancing új verzióját az ABC készíti, Bébi és Johnny szerepét – Jennifer Grey és Patrick Swayze után – Abigail Breslin és Colt Prattes játssza el, Williams előtt csatlakozott a színészgárdához Debra Messing, Nicole Scherzinger és Sarah Hyland.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!