A tévés munka nem hiányzik neki, de néha szívesen visszatérne A konyhafőnök zsűripultja mögé.
„Nem az hiányzik, hogy képernyőn legyek, hanem inkább az, hogy széles körben átadhassam azokat a konyhai fortélyokat, amiket külföldön tanultam. Néha jó lenne újra szokatlan ízpárosításokat kóstolni a versenyzőktől, vagy olyan dolgokat tanulni tőlük, mint anno Tóth Marcitól a világ leggyorsabb tésztakészítési technikáját.
Képernyős tervek vannak a jövőre nézve, majd kiderül, hogy mi valósul meg belőlük.
Mindenkinek köszönöm szépen a kedves sorokat és a rengeteg levelet, amit küldött. Egyelőre nem tudtam az összesre válaszolni, de mihelyst nyomdába kerül a könyvem, pótolom az elmaradásaimat. Az Instagramon és a Facebookon továbbra is elérhető vagyok, sőt hamarosan kipróbálom magam egy főzős videóban is” – üzente a nézőknek.
Ebben az évben már két szakácskönyvet készített, az egyik megtalálható a boltokban, a másikon még dolgoznak:
„Nyáron megjelent a Szörnyen jó szakácskönyv, amiben ízletes, mégis gyorsan elkészíthető ételeket mutatunk be úgy, hogy akár a gyerekek is el tudják készíteni. Borogdai Zsuzsanna grafikáinak köszönhetően mesekönyvként is megállná a helyét. A novemberben megjelenő könyvemben az elsőhöz hasonlóan magyaros ételeket mutatok be lépésről lépésre, így olyan kezdő szakácsok is nekiláthatnak, akik eddig azt hitték, hogy a főzés atomfizika. Egy kis ízelítő az ételek közül: kolbászos lencseleves, töltött paprika, rakott karfiol, fánk, zserbó.”
Régi vágya volt, hogy oktathasson, így a főzőtanfolyamok továbbra is maradnak. A túljelentkezés miatt karácsonyig új időpontokkal bővítik majd az eddigi listát. „Két helyszínen is oktatok: az egyik helyen profi szakácsokat, a másikon lelkes amatőröket, így nagyon másra nem is jut időm. A tanfolyamokon, hasonlóan, ahogy a műsorban is tettem, folyamatosan segítem a résztvevőket. Jó látni, hogy az első alkalomhoz képest mindannyian sokkal határozottabban, és ügyesebben mozognak a konyhában.
November elejétől ismét több helyszínen dedikálok, vidéken is.
Ezeket azért szeretem, mert így van lehetőség személyesen is találkozni azokkal a nézőkkel, akik szeretnek főzni és enni, mint én.”