Akkor volt még időnk mindenre – emlékezik a Szomszédok színésznője

Pregitzer Fruzsina
Vágólapra másolva!
Pregitzer Fruzsina imádott Koltai Jánossal forgatni.
Vágólapra másolva!

Fruzsi fodrásznő, azaz Pregitzer Fruzsina a sorozatbéli udvarlóját, Gábor Gábort akarta hagymás leheletével távol tartani magától a Szomszédok című telenovellában – írta a Bors, amely megkereste a színésznőt.

Pregitzer Fruzsina Forrás: MTI/Mohai Balázs

„Ez egy poénocska volt Horváth Ádám rendezőtől, egy apró ötlet, ami nagyon bejött. Örültem, hogy szerepelhettem a sorozatban, és még ma is hihetetlen, hogy nekünk volt időnk mindenre, a forgatások nem az őrült rohanásról szóltak. A Gábor Gábort alakító Koltai Jánost pedig nagyon szeretem. Nála műveltebb, intelligensebb embert nemigen ismerek" – mesélte a lapnak.

Az ötvenhét éves színésznő a Szomszédok után vidéki színházakhoz szerződött, jelenleg a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház tagja.

Lehet folytatás?

2016 májusában publikált egy kutatást az Invitel, amely egyik kérdése arra vonatkozott, a magyar tévézők megy szériát támasztanák fel. Nagy előnnyel a Szomszédok nyert, utána a Jóbarátok, a Csillagkapu (!), a Dallas volt soron – érdekes, hogy utóbbit nemrég kaszálták el, annnyira nem nézte senki sem az USA-ban, sem itthon, leginkább Larry Hagman halála után. A listán ott van még a Mentalista, az Életképek, a Vészhelyzet, a Dexter és a Lost is, azaz a Szomszédok előkelő társaságba került.

Horváth Ádám rendező-írót az Origo korábban megkereste, de szerinte teljesen irreális, hogy folytatódjon a sorozat. "A jelentős színészek meghaltak. Nincs Zenthe Ferenc, Komlós Juci, Raksányi Gellért. Mire mennénk a szeretni való öregek nélkül? A feltámasztott, amerikai Dallas érdekes történet lehetett kint és itthon is, mert benne volt Jockey, viszont én nem tudnám már beletenni Taki bácsit"-mondta korábban.

A rendező szerint nem lehetne már visszaállítani a régi lakásokat sem. "Amerikában van erre pénz, itthon nincs, illetve erre nincs. Én úgy tapasztalom, hogy a közönség részéről volna igény a Szomszédokra, de ez a televíziót nem érdekli" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről