Ma érkezik a magyar epizód a Travel Channelre

Budapesten forgattak
Vágólapra másolva!
A Nemzetközi házvadászok egy epizódját Budapesten forgatta a Travel Channel.
Vágólapra másolva!

A csatornán látható Nemzetközi házvadászok epizódjaiban egy-egy amerikai pár vagy több gyermekes család elhagyja otthonát, hogy egy másik távoli országban kezdjen új életet. Keresik azt a lakást vagy házat, ahova legszívesebben beköltöznének, és eközben megismerkednek a kiszemelt város történelmével, látnivalóival.

A magyar és még további 73 ország nézői eddig leginkább egzotikus helyekreköltözőket követhették nyomon – most a 82. évadban, az 1000 epizódon túl, második alkalommal Budapestre került a sor - közölte a csatorna.

Budapesten forgattak Forrás: Travel Channel

Todd és Nancy, a fiatal atlantai házaspár néhány éve úgy döntött, hogy egy kis világjáró kalandra indulnak. Először Spanyolországba költöztek angolt tanítani, majd ismét új országba vágytak. Választásuk Magyarországra, Budapestre esett, Nancy egy itteni nemzetközi iskolában kapott állást, Todd pedig úgy tervezte, hogy vállalkozását innen működteti. Éveken át nézték a Nemzetközi Házvadászok-at, és szurkoltak a szereplőknek, hogy azok megtalálják álmaik otthonát egy új környezetben. Így amikor már biztossá vált, hogy Budapestre fognak költözni, jelentkeztek a műsorba, és kiválasztották őket.

A Nemzetközi Házvadászok Budapesten forgatott epizódja január 16-án és január 17-én is képernyőn lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről