A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNKopasz Bálint
11:00Kajak-kenuKajak 1000m 1. forduló 3. futam
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Iszonyúan idegesíti a háztulajdonost a sorozatnézők zarándoklata

Vágólapra másolva!
A Breaking Bad, magyarul a Totál szívás hívei miatt kerítést emel a sorozatban látott ház tulajdonosa.
Vágólapra másolva!

Albuquerque-ben készült a kultikussá lett Breaking Bad java, és annak ellenére, hogy négy éve véget ért a sorozat, még mindig rengeteg ember megy el a helyszínekre nézelődni, fotózni, esetleg elcsenni valami emléktárgyat. A ház, ahol a sztori szerint Walter White lakott, egy ilyen célpont: korábban még pizzákat is hajigáltak a tetőre, utalván ezzel egy jelentre, ahol a megkattant kémiatanár - aki beszáll a drogbizniszbe – dühödten eldob egy pizzás dobozt, amelynek tartalma a cserepeken landol. Nézze csak:

A helyben lakó család megelégelte a jövés-menést, mivel hetente több száz ember érkezik bámészkodni: a napokban egy tévés forgatócsoport 15 perc alatt tíz turistát számolt össze az amúgy teljesen jelentéktelen utcában. Többen elvittek köveket a ház elől szuvenírként, a házhoz tartozó előkertben fotózkodtak, úgyhogy

egy hat láb magas kerítést emel a tulaj.

Jesse Pinkman sorozatbeli lakása is a városban található, nem annyira ikonikus helyszín (noha volt ott pár durva tivornya), ennek ellenére a KOB4 riportja szerint legalább három-négy ember ott szelfizget hétvégenként a bejárati ajtó előtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!