Se Szulák, se Cooky: megújul A Nagy Duett zsűrije

nagy duett
Vágólapra másolva!
Új zsűrivel indul majd A Nagy Duett hatodik évadja, Kasza Tibi két új társat kapott maga mellé.
Vágólapra másolva!

A Nagy Duett hamarosan induló hatodik szezonjában Kasza Tibi marad csak a korábbi zsűritagok közül, Szulák Andreát és Cookyt Nagy Adri és Pápai Joci váltja majd.

"Azt gondolom, hogy nem árulok el titkot azzal, hogy nem én leszek a zsűri legszigorúbb tagja, inkább a humor oldaláról fogom megközelíteni a produkciókat. Tibivel és Jocival nagyon jó viszonyban vagyunk, szerintem hasonló a humorunk is, úgyhogy biztos vagyok benne, jól kiegészítjük majd egymást" – mondta Nagy Adri a feladatról.

A Nagy Duett új zsűrije: Kasza Tibi, Nagy Adri, Pápai Joci Forrás: TV2

"Nem szeretném komolyra venni a zsűrizést, ahogy a Sztárban Sztár műsorában, itt is nagy hangsúlyt fektetek majd a humorra. A nagy pillanatokat és az erős érzelmeket persze szeretném mélyen megélni, de alapvetően buliként fogom fel a feladatot, aminek nagyon örülök. Szereplőként izgulós típus vagyok, de most nincs lámpalázam, ezúttal nem én leszek versenyhelyzetben, és önmagamat adhatom" – mesélte Pápai Joci.

A műsorvezető Liptai Claudia lesz, versenyzőként Csobot Adélt, Kollányi Zsuzsit, Marcellinát, Tóth Andit, Wolf Katit, Gergely Róbertet, Gönczi Gábort, Horváth Tamást, Szabó Ádámot és Takács Nikolast láthatjuk az új évadban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről