Mocsárlény, 120 méteres sátán, elveszett tinik - új sorozatok májusra

Vágólapra másolva!
A nyárral együtt a tévés uborkaszezon is megérkezik június tájékán, de azért májusban még találkozhatunk izgalmas projektekkel, induló, új sorozatokkal. Az Egy rém rendes család sztárját özvegyként láthatjuk viszont, jön a Bad Boys-filmek spin-offja és az Elveszett próféciák képernyős változata, miközben az egykori Bridget Jones gonosz játékra hív, egy csapat tini pedig magára marad egy fura városban, ahol valami tutira nem stimmel. Nézzen bele, mire számíthat májusban a tévében!
Vágólapra másolva!

Dead to Me (május 3., Netflix)

Az Egy rém rendes család egykori Kelly Bundyja, Christina Applegate egy megsebzett özvegyet játszik, aki a férje hirtelen halála után elzárkózik mindenkitől – mígnem egy gyászoló csoportban találkozik egy nála jóval nyitottabb nővel, akivel barátok is lesznek, a háttérben azonban valami titok lappang. A barátnőt a Bosszúállók-filmekben is látott Linda Cardellini alakítja, a készítő Az élet csajos oldalá-t jegyző Liz Feldman.

The Society (május 10., Netflix)

Misztikus sorozat egy csapat tinédzserről, akik egy fura helyre kerülnek – amely szakasztott mása a szülővárosuknak, csakhogy rajtuk kívül teljesen üres: a szüleiknek nyoma sincs, a település pedig le van zárva, a határán kívül nincs semmi. A széria rengeteg fiatal szereplőnek kínál bemutatkozási lehetőséget, az alkotója Christopher Keyser (Ötösfogat, Tyrant – A vér kötelez), a vezető rendező Marc Webb (500 nap nyár, Crazy Ex-Girlfriend).

L.A.'s Finest (május 13., Spectrum)

A Bad Boys-filmek csajos spin-offja, amelyben a Bad Boys 2 – Már megint a rosszfiúk-ban látott Gabriel Union ismétli meg a szerepét, újra eljátssza Syd Burnett nyomozót. A történet szerint frissen kerül a Los Angeles-i rendőrséghez, és egy családanyát kap társul, aki megirigyli a nő szabadságát, életstílusát. Az anyukát Jessica Alba játssza, a készítők között a Feketelistá-t jegyző Brandon Margolis is ott van.

Blood & Treasure (május 21., CBS)

Ha bírta Az elveszett ereklyék fosztogatói-t, jó eséllyel ezt a sorozatot is megkedveli, hisz egy jóképű szakértő (Michael James Shaw) és egy csinos tolvajnő (Katia Winter) kutat benne kincsek után a világ minden táján – csak hogy elkapjon egy titokzatos bűnözőt, aki lopott műtárgyakból támogat különféle terrorcselekményeket. A szériát egy összeszokott alkotópáros, Matthew Federman és Stephen Scaia készíti, ők korábban például a Jerichó-n és a 13-as raktár-on dolgoztak együtt.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk négy sorozatot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről