Kiment a mosdóba a repülőgépen, közben leszállították a gyerekeit

Kim Zolciak Hosts - CIROC The New Year 2012 Celebrities GettyImageRank2
NEW YORK, NY - DECEMBER 31: TV personality Kim Zolciak hosts the New Years Eve celebration at Beauty & Essex on December 31, 2011 in New York City. Joe Corrigan/Getty Images for Ciroc Vodka/AFP
Vágólapra másolva!
Kim Zolciak-Biermann megdöbbentő történetet mesélt el arról, hogy miként szállították le a gyerekeit a repülőről, miközben ő a gép mosdójában volt.
Vágólapra másolva!

Korábban megírtuk, hogy a Nem átlagos feleségek – Atlanta egyik szereplőjét, Kim Zolciak-Biermannt a családjával együtt leszállították a Delta légitársaság egyik gépéről, a nő pedig most részletesebben is mesélt az esetről saját podcast adásában, a House of Kim-ben.

Kim Zolciak-Biermann Forrás: AFP/2011 Getty Images/Joe Corrigan

A realitysztár elmondása szerint két fiát, a hatéves Kasht és a nyolcéves KJ-t úgy szállították le a csomagjaikkal együtt a repülőgépről, hogy ő épp a mosdóban tartózkodott ötéves lányával, Kaiával – miközben Kaia ikertestvére, a szintén ötéves Kane így egy időre teljesen egyedül maradt a fedélzeten.

"Nem értettem, mi történt ott. Milyen barom ér hozzá a gyerekeimhez és a csomagjaimhoz úgy, hogy nincs egy szülő a közelben? Elment az eszük? Ez bűncselekmény" – akadt ki Zolciak-Biermann, aki már egy korábbi tweetjében is jelezte, hogy a rendőrséghez fordult:

Azt egyelőre nem tudni, hogy a két gyereket pontosan miért paterolták le a gépről, a korábbi hírek szerint pánikba estek, azt hitték, hogy az apjuk ott maradt a reptéren – holott csak a család terápiás kutyájának papírjait intézte, ezért nem tudott felszállni a többiekkel együtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről