A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Öngyilkos akart lenni a felesége halála után a tévésztár

The Vettys Presidential Inaugural Ball GettyImageRank1 HUNTING Abundance VERTICAL USA DOG Washington DC Chapman Photography Evening Ball Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Duane Inaugural Ball Presidential Inauguration Hay-Adams Hotel Be
WASHINGTON, DC - JANUARY 20: Duane 'Dog the Bounty Hunter" Chapman (L) and Beth Chapman attend the Vettys Presidential Inaugural Ball at Hay-Adams Hotel on January 20, 2017 in Washington, DC. Teresa Kroeger/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Dog, a fejvadász címszereplője, Duane Chapman az érzéseiről vallott, ő is meg akart halni a felesége halála után.
Vágólapra másolva!

Mint azt megírtuk, júniusban meghalt a Dog, a fejvadász-ban szintén látott Beth Chapman, a férje, Duane Chapman pedig most arról beszélt új műsorában, hogy legszívesebben ő is utánament volna.

Duane Dog Chapman és a felesége, Beth Forrás: AFP/2017 Getty Images/Teresa Kroeger

"Csak remélni tudtam, hogy nem élek sokáig nélküle, mert ő most már megtette az első lépést, átment a kapun. Kijárta az utat nekem. Be akartam venni egy nagy rakás altatót" – mesélte Chapman az idén indult Dog's Most Wanted fináléjában.

A realitysztárt végül az tartotta vissza, hogy elképzelte, a felesége mennyire leszidná a túlvilágon, amiért megölte magát.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!