2019: váratlan szakítások, válások a magyar sztárvilágban

Vasvári Vivien, Wolf Kati, Jolly, Dobó Kata
Vágólapra másolva!
Sokakat meglepett, mikor kiderült, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás már nem alkotnak egy párt, holott korábban a tervezett esküvőről is szó volt. Ugyanilyen váratlan volt Feke Pál válásról szóló közleménye, és Wolf Kati nyilatkozata, aki 20 év után zárta le házasságát. De rajtuk kívül is volt jó pár szerelmi bonyodalom az évben: Jolly kétszer is elhagyta a családját, Kárpáti Rebeka felbontotta az eljegyzését, és Luxus Vivien magára maradt két kisgyerekével.
Vágólapra másolva!

Az év egyik legmeglepőbb szakítása volt Zsidró Tamásé és Dobó Katáé, akik nemrég még esküvőt, közös életet terveztek, és úgy tűnt, nagyon boldogok együtt. Az okokról nem igazán beszéltek, de úgy tudni, máig jóban vannak, nem haragban váltak el egymástól.

Forrás: Dobó Kata / Instagram

Szintén sokakat meglepett, mikor pár hete Feke Pál közösségi oldalán tudatta, hogy feleségével a válás mellett döntöttek. "Megelőzve minden találgatást és valótlan hírt, tájékoztatunk benneteket, valamint a közvéleményt, hogy meghoztuk életünk legnehezebb döntését. A jövőben külön utakon, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben folytatjuk életünket. A közösen töltött éveink legnagyobb ajándéka, féltett kincsünk a kislányunk. Érte a jövőben is mindent megteszünk" – írta közösségi oldalán a színész.

Forrás: Feke Pál

Szintén novemberben látott napvilágot a hír, hogy Vitray Tamás házassága is megromlott. „Harminckét évnyi házasság után egyetértésben döntöttünk így. Általában nem szoktam 87 évesen válni, de a sors másként rendelte. Nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan" - mondta.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Novemberben bontotta fel eljegyzését a Jóban Rosszban egykori színésznője, Kárpáti Rebeka, aki hamar túltette magát a szakításon, máris új párja van. A focista Völgyi Dániel így nyilatkozott: "Én hosszadalmasan meggyászoltam ezt a kapcsolatot. Köztünk ugye már házasságról is szó volt, aztán erre az egészre jött egy komoly magánéleti probléma, ami még nehezebbé tette a 2019-es évem."

Forrás: Instagram/Kárpáti Rebeka

Másfél évvel az után, hogy Xantus Barbara először beszélt a 13 évvel fiatalabb barátjáról és párkapcsolatáról, novemberben kiderült, hogy mindez már a múlté. Sokat nem tudni a kapcsolat felbomlásáról, a hírt a színésznő így kommentálta: "Úgy döntöttem, erről nem nyilatkozom. Nyilván volt egy ideig, de egy idő után senkit nem érdekelt, hogy van vagy nincs."

2019-ben egyedülálló anya lett Luxus Vivi, Jolly és Suzy pedig hónapokig húzták a válást. Lapozzon, és nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről