Bódi Sylvi bikiniben elmélkedik egy nagy hibájáról

Vágólapra másolva!
A TV2-n látott Catch!-ben a finálé végéig nagy esélyes volt a narancs csapat, amelynek ő volt a kapitánya. Aztán a vártnál sokkal simábban kikaptak, majd érzelmes nagyregényt írt egy elhibázott döntéséről.
Vágólapra másolva!

Bódi Sylvit igencsak bánthatja, hogy kikapott a gameshow végén, mert egyfajta nagyregényt kanyarintott róla, az Instagramon hosszan elemezte az elveszített döntőt. Ebből mazsolázunk: „Aki látta a szuperdöntőt, az látta milyen intenzív küzdelem volt a Catch-ben... Azt is láthattátok, hogy majdnem megnyertük... Majdnem. Végig, a teljes verseny alatt stabilan vezettünk. Aztán ugye a Hajsza után mindez lenullázódott, és a mindent eldöntő Kör nevű versenyben elvéreztünk" – elevenítette fel a fájó emlékeket.

Bódi Sylvi, Instagram

„Sajnos ezt úgy, ahogy van, eltaktikáztuk... Úgy voltunk vele, hogy ami bevált, azon nem változtatunk és ahelyett, hogy az adott ellenfélhez, ez esetben a sárga csapathoz igazítottuk volna a futósorrendünket, maradtunk annál a felállásnál, amivel anno az elődöntőt is megnyertük a lilák ellen" – magyarázta.

„Sajnos ez nagyon nem jött be, mert engem csúnyán elkapott Dávid... Mi a második adást, amiben a sárga csapat nyert, azt csak a tévében láttuk utólag,

Az nagyon durva, hogy a Dávid egyedül "kivégzett" 2 és fél embert! Nos, én ezt akkor ott, amikor átvettem a botot Danitól, nem tudtam, mint ahogy azt sem, hogy mit tud egy 400-as futó, aki hosszú távot is rendszeresen fut. Nekem kiállni egy huszonéves, aktív, nagyon tehetséges férfi futóval, aki erre van specializálódva, akinek ez hazai pálya... lássuk be, felért egy kamikáze akcióval" – fejtegette.

Bódi Sylvi, Instagram

Eztán a modell kitér arra, hogy Dávid komoly tempót diktált, és remek taktikát is választott, ugyanis akkor "kapcsolt turbóra", amikor Sylvi már nem tudott váltani. „Éreztem, hogy egy iszonyatos energia megindul mögöttem. Igyekeztem én is hatosba kapcsolni, de a testemnek ez nem tetszett annyira, berántotta a görcs a combhajlítómat. Bár próbáltam magam gyorsan összerendezni, már éreztem is Dávid kezét a vállamon" – elevenítette fel, amit sokan láttak is.

Utána Sylvi nem hagyja annyiban, a pénzt is szóba hozza, hiszen nem csak a hírnévért küzdöttek. „Persze, ez csak egy játék, mondanák sokan, de azért mégiscsak tízmillió forintról volt szó, amit mi nagyon szerettünk volna megnyerni...

és engem nagy örömmel töltött volna el, ha sikerül megnyerünk a fődíjat! Többek között azért is, hogy a mi zseni Danink közelebb kerüljön nagy tervének a megvalósításához. Nagyon megérdemelte volna, hiszen végig BRUTÁLIS teljesítményt hozott és a Körben is óriásit futott Dávid ellen! Sokáig tartott nekem, hogy feldolgozzam a történteket... Nagyon le voltam törve" – vallotta be.

Bódi Sylvi, Instagram

Ezzel még nem volt vége az elemzésnek, Bódi Sylvi kitért arra, hogy persze utólag már mindenki okos, hogy nem neki kellett volna mennie másodiknak, pláne úgy, hogy ott volt még két hyors, szívós emberük, akik nem is futhattak. „A múlt az múlt, ezen változtatni már nem tudunk, tanulság levonva" – summázta, majd hosszan mondott még köszönetet mindenkinek, aki látta, aki nem látta, aki segített, aki nem, és így tovább. „Gratulálok a sárga csapatnak a győzelemhez, és minden játékosnak a versenyben való kiváló teljesítményéért!" – zárta sorait.

Friss sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!