Március 20-án adják át a Televíziós Újságírók Díját

Ördög Nóra pityergett egy sort
Vágólapra másolva!
2019-ben 14 kategóriában hirdetnek győztest.
Vágólapra másolva!

2019-ben hatodik alkalommal adják át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 20-án új helyszínen, a Budapest Music Centerben rendezett ünnepélyes gálaesten jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján, melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei.

A 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díja Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjének számít, köszönhetően a korábbi évek díjazottjainak. Idén a Televíziós Újságírók Díjának grémiumát 12 nyomtatott lap vagy portál adja, köztük az Origo.

Ördög Nóra pityergett egy sort tavaly, amikor átvette a díjat Forrás: Televíziós Újságírók Díja

2019-ben minden eddiginél több, összesen 14 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő, gasztro reality kategóriában, valamint idén a talk-show és az új sorozat kategória legjobbját is elismerik.

Tavaly a legjobb zsűritag kategórában Liptai Claudia nyert, a Sztárban sztár miatt, a legjobb női műsorvezető Ördög Nóra, a legjobb férfi műsorvezető Till Attila lett, de kapott díjat a TV2-es Ninja Warrior és az 50 milliós játszma is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről