Iszonyatosan szétesett az egyik Exatlon-csapat

Vágólapra másolva!
A héten ez volt a harmadik versenynap, és harmadszor kaptak ki brutális különbséggel a Bajnokok. Ha 10-9 lenne folyamatosan, lehetne a balszerencsére fogni, de zsinórban több 10-3 és 10-4 nem lehet véletlen.
Vágólapra másolva!

Hétfőn 10-4-re, kedden 10-3-ra verték el nagyon csúnyán a sokkal motiváltabb Kihívók a teszetosza üzemmódba került Bajnokokat, és a szerdai adásnap sem indult valami parádésan a pirosaknak, mert 7-1-re elhúztak az ellenfeleik (akik, már unalmas ismételgetni, mindössze hárman vannak hét ellen). Palik László is álmélkodott, nem tudott magyarázatot találni arra, mi történt a Bajnokokkal, akik összeomlottak. Ma is 10-4 lett a vége.

Forrás: tv2

„Bennünk volt a lehetőség, bevettük az ellenfél kapuját, jövünk felfelé" – mondta Ungvári, optimizmust mímelve, de rejtély, hogy miről beszélt, és ez az értetlenkedés látszott Palikon is. Ezek szerint az olimpiai és világbajnokoknak jó eredmény az, ha összesítésben 30-11-re kalapálják el őket ismeretlen civilek?

Jó volt lazítani egy kicsit

A Kihívók a korábbi nagy győzelem után ellátogattak Santo Domingo városába, ott vacsoráztak, buliztak, ott is aludtak – nagy változás volt ez a korábbi hetek monotonitása után. „Feltöltött minket ez a kirándulás. Érezhető volt, hogy felszabadult a csapat" – magyarázta Hanna. Kata inkább tartott a mai naptól: „Megérdemelnénk, hogy ne tőlünk menjen haza valaki. Én Dorka ellen egyszer már kiestem a játékból. Ha megint párbajoznom kell, mindent beleadok. Hannát nagyon megszerettem, nem szeretnék ellene párbajozni."

Forrás: tv2

A kékek a szállásra visszatérve persze elemezni kezdték a hitehagyott pirosak széthullott játékát: „Iszonyatosan szét vannak esve. Nagy feszkó van köztük, a fiúk és a lányok közt lehet feszültség. A villát is meg akarták nyerni, a csillagjátékot is... talán Rajmi távozása rengette meg a piros csapatot" – erre a következtetésre jutottak.

Ki a jobb?

„Bosszantó a jelenlegi helyzet. Az ügyességi játék nélkül nem megyünk semmire" – mondta komoran Dombi, Reni pedig arra jutott, hogy nem jó, ha egy ember csak egy futamon megy (az egy perc egy napból, a többi henyélés). Szerinte az a megoldás, ha a pirosak 1-1 embert indítanak csak, mert akkor fel tudják venni a tempót.

Reni még azt is szóba hozta, hogy mennyire ciki, amikor 2-7-nél véletlenül nyernek egy futamot (de még mindig nagy hátrányban vannak), és akkor is össze kell gyűlni, és skandálni, hogy „Ki a jobb? Bajnokok!" Közölte is menten, ha ilyen lesz megint, és általános égés közepette „ki a jobbozni" kell, ő nem énekel, inkább elvonul.

Akárhogy is magyarázzák, elég kellemetlen, hogy sorozatban verik el a Bajnokokat, ráadásul megalázó különbséggel.

Jövő héten teljesen új szabályok jönnek, minden megváltozik. Erről itt olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről