Ezekkel lepje meg Star Wars-rajongó ismerősét!

The Mandalorian
Vágólapra másolva!
Nem meglepő, de a Csillagok háborúja-sorozat, a The Mandalorian egyik figurája annyira felkapott lett, hogy készült már belőle pulóver, póló, hűtőmágnes és sok más egyéb, merchandising-termék tíz nap alatt.
Vágólapra másolva!

A Star Wars-széria, a The Mandalorian szállította az ősz egyik legcukibb karakterét, akinek képével már minden sorozatrajongó találkozhatott a közösségi oldalakon, kikerülhetetlen lett, így nem is spoiler már: a bébi Yoda az.

Mint írtuk, az első rész végén, egy heves, jelentős lövöldözés, tűzpárbaj után Mando és IG-11 végül bejut az erődnek kinéző épületbe, hogy elfogja azt az ötven éves személyt, akinek fejére vérdíj van kitűzve. Egyikük élve akarja, a másik halva, úgyhogy van némi véleménykülönbség az ember és droid között. Viszont nem is ez az érdekes, hanem a lény, aki felbukkan: egy kis figura Yoda fajából. Mivel ez az életforma nagyon lassan cseperedik fel, ezer évig él, az 50 éves kis lény még szinte csecsemő, így nagy kedvenc lett egy hét alatt.

Persze termékek is jelentek már meg képével, íme pár tipp, ha valamit szeretne karácsonyra ajándékozni Star Wars-rajongó rokonának vagy barátjának.

Például egy póló, ahol a zsebből kandikál ki bébi Yoda, mikulássapkával a fején, 20 dollárért. Hát nem zabálnivaló?

Itt egy plüssfigura 25 dollárért. Egyik füle rövidebb lett, mint a másik, és a tekintete sem túl barátságos, de hátha megéri valakinek:

A távoli rokonával, a békával barátkozó kis Yoda sokkal rokonszenvesebb, és csak 13 dollár:

50 évesen is lehet valaki picike, úgyhogy itt egy gyerekruha 16 dollárért:

Íme egy karácsonyi fadísz, persze bébi Yodával:

Plüssfigurákból pedig többféle van, hátha az jobban tetszik: