Lyukat ütött a falba, majd a barátnőjét verte meg egy tévésztár

Operation Smile's Hollywood Fight Night 2019 USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood Beverly Hills Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT RED CARPET ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRITY
BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 06: Chad Johnson and Annalise Mishler arrive at Operation Smile's Hollywood Fight Night 2019 held at The Beverly Hilton Hotel on November 6, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Családon belüli erőszak miatt letartóztatták Chad Johnson realitysztárt, miután bántalmazta a barátnőjét.
Vágólapra másolva!

A The Bachelorette 2016-os versenyzőjét, a később a Celebrity Big Brother-ben és az Ex on the Beach-ben is látott Chad Johnsont letartóztatták, családon belüli erőszakkal és lopással vádolják – mivel nemcsak megütötte a barátnőjét, de a telefonját is elvette, amikor az a rendőrséget akarta hívni.

Chad Johnson és Annalise Mishler Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A YouTube-ról ismert barátnő, Annalise Mishler azt mondta, a férfi részegen érkezett hozzá, aztán egy vita hevében először ököllel beverte a falat, majd a nőnek esett neki. Amikor a rendőrök megérkeztek, Mishler arcán piros foltok tanúskodtak a verésről, a fal állapota pedig videón is látható a TMZ oldalán.

Johnson a TooFabnek mentegetőzött az eset miatt, azt mondta két hónapja nem ivott, most pedig teljesen szétesett, arra sem emlékezett, hogy egyáltalán járt a barátnőjénél. Bocsánatot kért amiatt, hogy "elborult az agya, ezer százalékig elszúrta a dolgokat".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!