Meghalt a Jó ebédhez szól a nóta műsorvezetője

Vágólapra másolva!
Hortobágyi Judit hangját a rádióból ismerhették milliók.
Vágólapra másolva!
MTVA

„Fiataloknak talán nem sokat mond a neve, de a nyolcvanas években minden vasárnap így ért véget a Jó ebédhez szól a nóta című műsor: "Búcsúzik Önöktől... (itt bemondta a fellépő művészek névsorát) valamint a műsorvezető Hortobágyi Judit". 28 éve vagyok a pályán és az első fellépésem óta úgy köszönök el a közönségtől, hogy "Búcsúzik Aradi Tibor, valamint a műsorvezető Hortobágyi Judit" – írta Facebook-oldalára Aradi Tibor.

„Juditka ma hajnalban sajnos elköltözött az égi nótaénekesek közé! Veje Gyenes J. András sportújságíró ma felhívott, hogy közölje a rossz hírt és elmondta, hogy Juditnak milyen sokat jelentett, hogy minden adás végén hallhatta a nevét és csak annyit kért, hogy ezt a hagyományt folytassuk, de már az emlékére!" – áll a szövegben.

Hortobágyi Judit pályafutása során számos zenés műsor házigazdája volt a televízióban és rádióban egyaránt. Így a Jó ebédhez szól a nóta mellett egykor ő vezette többek közt a Vasárnapi muzsika (1982), a Van jogom a boldogsághoz – Majláth Jenő dalaiból (1987) című zenés műsorokat is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!