A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNFucsovics Márton
14:45TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Filmek, sorozatok, amelyekből a főszereplő halála miatt nem lett semmi

News, Meghalt Robin Williams
(FILES) This file photo taken on November 15, 2005 shows US actor Robin Williams during a photocall of "The Big White" directed by Mark Mylod in Rome. Oscar-winning actor and comedian Robin Williams died from suspected suicide on August 11, 2014 after battling depression, triggering an outpouring of tributes to one of the most beloved entertainers of his generation. AFP PHOTO / FILES / TIZIANA FABI
Vágólapra másolva!
Ember tervez, isten végez, tartja a mondás, és erre több példát tudunk a szórakoztatóiparból is, hisz nem egy film, sorozat, netán színdarab hiúsult meg amiatt, hogy a kiszemelt főszereplő meghalt. Chris Farley sok komikus szerep után megmutatta volna drámai oldalát is, River Phoenix egy ötszörös Oscar-jelölt rendezővel dolgozott volna, de hogy Robin Williams vagy Bill Paxton mit tervezett a halála előtt, az is kiderül az összeállításunkból.
Vágólapra másolva!

Chris Farley

Forrás: AFP

A színész 33 évesen halt meg drogtúladagolásban – a halálának körülményeiről bővebben írtunk itt –, előtte a némafilmkorszak egyik legnagyobb sztárjáról, Fatty Arbuckle-ről tervezett egy filmet. Farley-hoz hasonlóan Arbuckle is kövér testalkata miatt vált komikussá, majd gyilkossági ügybe keveredett, és bár tévesen vádolták meg, örökre kiesett Hollywood kegyeiből – vagyis az élete korántsem volt komédia. Farley-nak nagy bánata volt, hogy a túlsúlyossága miatt a rendezők és forgatókönyvírók csak a komikust látták benne, Arbuckle-t alakítva mutatta volna meg, hogy drámában is helyt tud állni.

Natalie Wood

Forrás: AFP

Az ő haláláról is írtunk már korábban, az azt övező rejtély mellett két félbemaradt projektet is hagyott hátra. Színházi debütálására készült a Romanov-ház legfiatalabb tagjáról szóló Anastasia-ban, aminek a Los Angeles-i Ahmanson Theatre-ben lett volna a premierje 1982 februárjában, de a színésznő halála után nem mutatták be. Ugyancsak nem lett semmi egy adaptációból, amit Timothy Huttonnal közösen terveztek, ketten vették meg ugyanis Barbara Wersba egyik regényének, a Country of the Heart-nak a megfilmesítési jogait.

Phil Hartman

Forrás: Warner Bros.

A színész a Saturday Night Live tagja volt, ottani közreműködéséért Emmy-díjjal is jutalmazták, halála előtt dédelgetett projektje azonban egy másik szerepéhez kötődött. Hartman szólaltatta meg a Simpson család-ban a lecsúszott színészt, Troy McClure-t, róla tervezett egy élőszereplős filmváltozatot, amiben a rajzfilmsorozat több alkotója is benne lett volna. Hartmannak végül elég szörnyű vég jutott, 1998-ban a saját felesége lőtte le egy olyan pisztollyal, amit ő adott ajándékba az asszonynak, hogy meg tudja védeni magát. Az esetről ebben az összeállításban írtunk bővebben.

River Phoenix

Forrás: IMDb

Joaquin Phoenix bátyja, a 23 évesen meghalt, ígéretes színész több projektet hagyott hátra: volt, ami meg is valósult nélküle, hisz játszott volna például az Interjú a vámpírral című filmben is, ahol aztán Christian Slater kapta meg a szerepét. Nem lett azonban semmi a most 87 éves, ötszörös Oscar-jelölt John Boorman filmjéből, a Broken Dream-ből, amely egy illuzionistáról szólt volna, aki rájön, hogyan lehet a dolgokat valójában eltüntetni. A rendező aztán a 2010-es években is megpróbálkozott az ötlete filmre vitelével Caleb Landry Jonesszal és John Hurttel, de akkor is meghiúsult a vállalkozás az utóbbi halála miatt.

Lapozzon, a következő oldalon újabb sztorikkal folytatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!